Amsterdam Coffee Festival

06.05.2014
Afgelopen weekend werd op het NDSM terrein in Amsterdam het Amsterdam Coffee Festival georganiseerd. Binnen in een grote loods verzamelde alle autoriteiten zicht op het gebied van koffie. Van Starbucks tot leveranciers van koffiebonen en koffiekunst, ze waren er allemaal te vinden, net als latte art kunstenaars die er streden om het Nederlands kampioenschap. Bekijk en lees het verslag met vele sfeerfoto’s. 
Hoewel het zaterdag heerlijk weer was en we prima plaats hadden kunnen nemen op het terras besloten vriendinnetje Zowy en ik ons onder te laten dompelen in de wereld van koffie. Als koffie, met name latte macchiato, liefhebbers konden we een waar koffie festival natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Met een entreeprijs van 14 euro waren onze verwachtingen hoog gespannen. 

In oude loods op het NDSM terrein was daar het festival. Overal waar je keek was koffie, koffie en koffie. Op de meest bijzondere manieren werden de kopjes koffie met grote zorg en aandacht bereid en de een pakte nog meer uit dan de ander. Naast koffie waren er ook diverse eettentjes te vinden waar je o.a. Nakd repen kon kopen, wafels op een stokje kon verkrijgen en ook de nieuwe rage de Weed burger te vinden was. 

We genoten van diverse kopjes koffie, van espresso tot cappuccino to een heerlijke soya latte bij de Starbucks. Stuiterend gingen we naar huis van alle cafeïne, maar geslaagd was het zeker. Volgend jaar gaan we weer, maar dan kopen we kaartjes in de voorverkoop voor 7,50 😉

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.