Ask me everything

09.05.2014
De ask me everything rubriek is al weer eventjes geleden en ik merk dat mijn mailbox de afgelopen weken weer vol stroomt met vragen. Door alle drukte heb ik lang niet altijd tijd om op alles te reageren, dus mocht je een dringende vraag hebben let me know! 
Laten we eerlijk zijn, men is toch altijd wel een beetje nieuwsgierig en vraagt zich ook vaak genoeg dingen af. Wellicht heb je dat ook wel bij mij. In dat geval heb je mazzel want je mag mij het hemd van het lijf vragen!  

Als jullie lieve mailtjes waardeer ik echt heel erg, begrijp me niet verkeerd, maar met een fulltime baan, 2 blogs per dag, sporten, een sociaal leven en een relatie kan ik niet altijd de tijd vinden te reageren op jullie mailtjes. Ik hoop dat jullie je vragen daarom hier allemaal achter willen laten en dan beloof ik er op een vrije dag de tijd voor te gaan nemen! 

Wat is jouw prangende vraag aan mij? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.