Beauty: Nagellak

16.05.2014
Schrik niet, ik ben niet ineens Miss Lipgloss geworden en ga echt niet dagelijks over beauty bloggen maar zo af en toe heeft zelfs een make-up en beauty nitwit als ik wel eens iets waar ik erg enthousiast over ben. Zo ook vandaag over deze nagellak die ik kocht. 
Hoewel ik als Legally-Brunette misschien de naam heb hoog te houden dat ik er altijd tip top verzorgd uit zie, net als Elle Woods in Legally Blonde, kan ik dat van mijn nagels niet zeggen. Van nature heb ik niet echt mooie lange nagels dus toen ik vorig jaar tijdens mijn vakantie in Thailand nep nagels liet zetten wist ik niet wat me overkwam. Ik was volledig onthand de eerste dagen en kon niet eens mijn eigen broek dicht doen. 4 maanden wist ik het vol te houden om de nepnagels iedere 3 a 4 weken op te vullen maar daarna vond ik het allemaal veel te veel gedoe en liet ik ze er af halen.

Meestal zit er wel een blanke lak op mijn nagels, maar heel af en toe doe ik er eens een kleurtje op. Mijn grootste bezwaar is dat het zo lang duurt voor dat een nagellak droog is en daarna moet je ook nog eens een tweede laag opbrengen en eer dat die dan weer droog is zit je de hele avond met je handen in de lucht. Gevolg, ik doe het allemaal veel te snel en ga weer veel te snel van alles doen waardoor mijn nagels binnen no-time er niet meer uit zien. 

Maar goed tegenwoordig koop ik dus alleen nog maar snel drogende nagellak. Hoewel ze beweren binnen 60 seconden droog te zijn toch echt wel wat langer moeten drogen en zo ook dit exemplaar, maar men wat is dit een leuke kleur! Ik ben helemaal happy met de kleur die ook echt heel zomers is! 

Wie wat waar? Ik heb deze bij de Kruitvat gekocht voor maar 2,50! 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer denagellakbrigade.nl 07.11.2014

    Dat is echt hele mooie nagellak, niet verwacht dat je die bij de kruitvat kon halen

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.