Een kijkje in de koelkast

07.05.2014
Een koelkast is heel persoonlijk en de inhoud zegt vaak veel over de eigenaar van de betreffende koelkast. Daarom leek het me leuk om jullie eens een kijkje in mijn koelkast te gunnen. 
Allereerst moet ik zeggen dat ik verschrikkelijk blij ben met mijn koelkast, hij is lekker ruim en ik heb meer dan voldoende ruimte om alles een plekje te geven.  Zoals je ziet hou ik erg van orde en is alles in bakjes geplaatst. Wat ook heel ‘gek’ schijnt te zijn is dat ik veel fruit in de koelkast leg. Eigenlijk hoort dat niet, maar ik vind fruit het lekkerst als het lekker koel en fris is. 

Wat niet in mijn koelkast mag ontbreken? Soya melk, Vanille yoghurt, hummus, water en kalkoenfilet. Meestal heb ik ook een zak sla en een avocado in huis en het liefst ligt mijn hele koelkast ook nog vol met groente en fruit. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.