Food: Nākd + Winactie

16.05.2014
Onlangs liep ik op het Amsterdam Coffee Festival en stuitte ik op de stand van Nākd. De repen van Nākd kende ik al enigszins van de Tuinen en de Ekoplaza door het feit dat ze glutenvrij zijn. Maar nog nooit zag ik zo veel verschillende soorten en smaken bij elkaar. 
Hoewel dit waarschijnlijk klinkt als een grote advertorial, is dit echt mijn persoonlijk enthousiasme voor dit product. Het grootste voordeel aan de repen van Nākd vind ik dat ze glutenvrij zijn. Daarbij zit er helemaal niets geks in de repen, ze zijn puur natuur. Mede daardoor en het feit dat ze laag in calorieën zijn ze ideaal om als tussendoortje te nemen en ik heb er dan ook altijd een in mijn tas. 

Bij het festival kon ik voor een leuke prijs behoorlijk inslaan en het leek me leuk jullie eens mee te laten delen, dus vandaar dat jullie vandaag een kleine selectie van de repen kunnen winnen. Lees snel hoe je kans kan maken. 

Wil jij een pakketje met 5 verschillende repen van Nākd winnen? Kijk snel hoe je kans maakt:

Je kunt reageren tot 1 juli, daarna stuur ik de winnaar een berichtje. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.