Home: Mijn favoriete stukje groen

07.05.2014
Als iemand geen groene vingers heeft ben ik het wel, ik weet het zelfs voor elkaar te krijgen dat een cactus binnen een week gestorven is. Toch is er een plant, die nou niet echt bekend staat als makkelijk, die het altijd redelijk lang bij mij vol houdt en laat het nu ook nog eens een prachtige plant zijn!
Vele zullen hem wel herkennen, het is de orchidee. Een mooie strakke en moderne plant vind ik zelf die in allerlei vormen, soorten en kleuren te verkrijgen is. Mijn 2 exemplaren komen gewoon uit de bonus aanbieding van de AH dus duur hoeven ze zeker niet te zijn, maar ze geven wel net dat beetje extra aan mijn huis vind ik zelf. 

Een jaar geleden kreeg ik van mijn ouders mijn eerste orchidee toen ik net verhuisd was, deze heeft het maar liefst een half jaar vol weten te houden. Het voordeel is namelijk dat je ze maar 1 keer in de 2 weken water hoeft te geven. Officieel schijn je ze te moeten dompelen, maar dat is me allemaal te veel werk en op deze manier werkt het ook prima! 

Nu is het alleen nog zoeken naar iemand met groene vingers die deze twee exemplaren tijdens mijn vakantie wil verzorgen. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.