My weekly diary

27.05.2014
Afgelopen week was het natuurlijk heerlijk weer en droeg ik werkelijk iedere dag mijn nieuwe gele jas waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Het was een week met maizena koekjes, een bezoekje aan de pedicure, mijn vriend werd kampioen met zijn voetbalteam, we moesten stemmen en ik bracht een bezoekje aan de Primark en Artis. 
Maandag – Vrijdag
Het begint een beetje saai te worden om wekelijks te vertellen, maar waarschijnlijk ook om te lezen, maar afgelopen week moest ik natuurlijk gewoon weer werken. Maandag begon goed met zelfgebakken maizena koekjes van mijn collega. Ze zijn dan wel verre van gezond maar men wat zijn ze ontzettend lekker en glutenvrij! Zoals je wel in de plog hebt kunnen zien werkte ik dinsdag niet volledig omdat ik naar het ziekenhuis moest. Die avond at ik voor de verandering eens bij mijn ouders en bracht ik een bezoekje aan de pedicure, iets wat ik nooit doe. Het was ook de avond dat het zaal voetbalteam van mijn vriend kampioen werd. Woensdag avond kookte ik voor mijn vriend, gepofte zoete aardappel met een Mexicaanse vulling Donderdag stond ik eerder op om eerst bij de Bruna de Runner’s World te kopen waar het laatste deel van de dreamteam reis stond beschreven. Uit mijn werk was het eerst tijd om te gaan stemmen. Ik vind het heel belangrijk om te stemmen, ik heb dan wellicht niet zo veel met Europa in vergelijking met bijvoorbeeld de tweede kamer verkiezingen, maar persoonlijk vind ik wel dat als je het recht hebt om te stemmen je dit ook moet gebruiken. Er zijn immers nog steeds veel landen waar veel mensen en zeker vrouwen niet het recht hebben om te kunnen stemmen. Die avond maakte ik trouwens wederom de zoete aardappel, het recept staat vanmiddag op de blog! 
Vrijdag ging ik na mijn werk een kort stukje hardlopen, ik liep 5 kilometer, echt lekker ging het niet en ik was echt ontzettend moe na afloop, maar het voelde fijn even te lopen. Mijn arts heeft het dan wel afgeraden maar het maakt mijn hoofd heerlijk leeg en dat had ik echt even nodig. 
Zaterdag – Zondag
Afgelopen zaterdag had mijn vriend een feest van zijn werk en vond ik het een goede reden om weer eens een hele dag met en bij mijn ouders door te brengen. Ik ging al vroeg op de dag naar mijn ouders en samen gingen we naar het winkelcentrum in Hoofddorp waar zij nog wat laatste spullen moesten kopen en ik me had voorgenomen om niets te kopen. Je raadt het al, dat mislukte, maar goed het levert wel een Primark Shoplog op die van de week online zal komen ;). Mijn moeder wilde heel graag voor de operatie nog een ijsje halen bij haar favoriete ijs tent in Amstelveen dus aten we heerlijk een ijsje, ik vond dat ik er ook wel een had verdient dus at gezellig mee. Die avond maakte we lasagne, iets dat ik al heel lang niet meer had gegeten maar ik ontdekte kort geleden glutenvrije lasagne bladen bij de Jumbo dus die moesten worden getest. In de avond kwam mijn oma langs die haar Ipad had verpakt in een zelf gehaakt tasje. Het gaat om de foto op de bovenste rij rechts, het materiaal waarvan ze het heeft gemaakt is hilarisch, plastic tasjes! Hippe oma heb ik toch!

Zondag ging ik met mijn schoonzusje en neefje naar Artis! Zo onwijs leuk blijft Artis, ik kwam er vroeger altijd al vaak met school en mijn ouders en dit was al weer de tweede keer dat ik er met mijn neefje heen was. We zagen onder andere de pasgeboren baby giraf en de kleine olifant. Na Artis gingen we lunchen bij de Bagel & Beans en dronken we nog wat bij mij thuis. Samen met mijn vriend maakte ik pasta pesto en stond ik na afloop nog een uur in de keuken om eten te koken voor de rest van de week. Ik eet immers de komende dagen alleen maar op mijn werk en in het ziekenhuis en omdat glutenvrij eten dan toch lastig is kun je het beter zelf allemaal voorbereiden. Daarbij is dat een stuk goedkoper en gezonder.  

Vandaag begint de week die ik denk ik met recht mag bestempelen als de spannendste week van mijn leven. Beide ouders die op een dag zeer risicovolle operaties ondergaan. Morgen gaat het allemaal plaats vinden maar de dagen er op volgend zullen ook erg heftig en spannend worden. Verwacht de komende week dan ook een iets ander aanbod van artikelen op de blog. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.