My Weekly Diary

20.05.2014
Op maandag is het zoals altijd weer tijd voor een wekelijks overzichtje mede aan de hand van foto’s. Bracht ik het begin van de week nog voornamelijk door in bed, het weekend kon ik genieten van het prachtige weer in Nederland. Helemaal top fit ben ik nog steeds niet maar ik knap beetje bij beetje verder op!
Van maandag en dinsdag heb ik vrij weinig spannende foto’s. Het enige wat ik deed was naar het ziekenhuis gaan, naar de apotheek en slapen, heel veel slapen. Zoals ik vorige week al vertelde had ik een een nierbekken ontsteking en lag ik met koorts en pijn op bed. Mijn vriend was zo lief om allemaal gezonde boodschappen voor me te maken, maar het enige wat ik een beetje binnen kon houden was yoghurt met aardbeien. Mijn oma van 80 [!!!] ging me facetimen om te vragen hoe het met me was. Is dat niet gaaf, een oma van 80 met een Ipad die kan Facetimen? Woensdag begon ik al ietsjes op te knappen, maar echt top voelde ik me zeker nog niet. Mijn moeder haalde me op en maakte asperges voor me, super lekker en lief. Donderdag sleepte ik mezelf naar het werk, maar na een halve dag moest ik me gewonnen geven en dook ik weer mijn bed in. Wel besloten mijn vriend en ik de nieuwe ijssalon om de hoek die avond uit te gaan testen en ik kan je zeggen dat deze is goedgekeurd! Vrijdag werkte ik wederom een halve dag en besloot ik na mijn werk het boek ‘de Kraamhulp’ van Esther Verhoef te kopen, waar ik later een review over zal schrijven. 
En toen was het gelukkig al weer weekend. Na zaterdag morgen de Intratuin te hebben geplunderd heb ik de rest van de dag op mijn balkon en op de bank in mijn nieuwe boek liggen lezen en stiekem een paar uurtjes geslapen. Rond 5 uur maakte ik me ready voor het etentje van mijn oma’s 80’ste verjaardag. Mijn oma wilde graag bij een vis restaurant in IJmuiden eten en jeejtje wat hadden ze daar heerlijke vis! Ik begon met een bord vol sashimi en als hoofdgerecht had ik een gigantische tonijn steak. Na het etentje dronken we nog wat bij mijn ouders thuis en bracht mijn vader ons naar huis. Zondag werd ik wakker en zag ik overal politie voor mijn huis, het bleek dat een 24-jarige vrouw was doodgeslagen door haar partner in huis de dag er voor. Verschrikkelijk, en als ik er weer aan denk lopen de rillingen over mijn rug. We besloten mijn buurt dus maar te ontvluchten en gingen naar Zandvoort met de trein. Wat een heerlijke dag hebben we daar gehad zeg, in de zon, lekker eten, drankjes, en ik las mijn boek uit! Pas om over negenen kwamen we thuis en boekte we op de valreep nog even nieuwe tickets voor naar Indonesië. Helaas kan ik nog niet zeggen dat ik helemaal top fit ben, maar vanaf vandaag ga ik wel weer volledig aan het werk. 
Hoe was jullie week? Hebben jullie het afgelopen weekend een beetje van het weer kunnen genieten? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.