My weekly diary

12.05.2014
Op maandag is het normaal tijd om terug te blikken op de week die is geweest, maar deze week doen we het eens op dinsdag. Een op het oog normale week waarin ik werkte maar ook een week waarin niet werd hardgelopen, niet vanwege een after marathon dip, maar vanwege een lichamelijke tegenslag. Zaterdag maakte ik er een leuke dat van en kocht ik iets wat ik al maanden wilde hebben….
Maandag tot en met vrijdag waren eigenlijk niet hele bijzondere dagen. Ik ging gewoon naar mijn werk en op de meeste dagen zat ik in de avond in het ziekenhuis voor controles, bloedprikken en onderzoeken. Ik blijk bloedarmoede te hebben en dat zou de reden zijn waarom ik de laatste tijd zo ontzettend moe ben. Op donderdag haalde ik ook mijn nieuwe bril op waar ik onwijs blij mee ben. Vrijdag avond was een zeer productieve avond, nadat ik bij de Action was geweest bakte ik thuis een bananenchoco brood/cake en maakte ik home made chocolade met superfoods voor moederdag. 
k had al weken zin in deze afgelopen zaterdag. Samen met Zowy ging ik de stad in, hoewel de met bakken uit de lucht kwam vallen mocht dat de pret niet drukken. We begonnen onze dag bij de bagel en beans op het waterloopplein. Waar ik normaal voor een groente sapje en een broodje met italiaanse ham ga besloot ik het vandaag over een andere boeg te gooien. Ik bestelde een matcha latte en een paddo burger. Gezien het weer bleven we wat langer dan normaal hangen en kletste we er rustig op los, zo heeft Zowy nu een super leuke baan als docent bij de opleiding tot onderwijs assistente, maar door de terug loop aan studenten moet ze noodgedwongen op zoek naar wat anders…. Dus als iemand nog een baan heeft voor een Pedagoge?! 
Toen het weer wat beter werd doken we de stad in, ik was alleen van plan een bepaalde panty van de Hema te kopen. Maar die panty was nergens te vinden, maar bij de Zara was daar wel die jas waar ik al maanden van droomde. Al in maart zag ik de gele jas en constant wist ik me in te houden, tot ik hem zaterdag aan deed. Zowy zei nog, ach je kan hem toch even passen? In de paskamer was er een vonk en boem hij was afgerekend en ik moest er niet te veel meer aan denken. Vervolgens gingen we naar de Pull and Bear en de Forever 21, beide winkels had ik nog niet van binnen gezien en met mij vele want het was druk! Toch scoorde ik bij de Forever21 een super leuke ketting. Al om 5 uur moesten we bij het sushi restaurant zijn, vroeg maar voor sushi is het nooit te vroeg toch? We genoten van de heerlijke sushi met Japanse thee en na 2,5 uur liepen we met gevulde buikjes naar buiten. We liepen even een rondje, waardoor ik bij de kruitvat nog een mascara en nagellak scoorde, waarna we naar de bios gingen. Met bakken popcorn namen we plaats voor de film ‘that other woman’. Wat een ontzettende fijne, komische en leuke film! Na de film ging ik naar huis en toen ging het mis, mijn lichaam deed overal pijn en om 3 uur s’nachts werd ik wakker met koorts en koude rillingen. Zondag bleef ik in bed en moest ik dus ook mijn moeder teleurstellen met moederdag.
Inmiddels lig ik al dagen in bed met wat een nierbekken ontsteking blijkt te zijn wat ook de reden was dat er de afgelopen dag niets online kwam. 
Hoe was jullie week?
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.