My Weekly Diary

06.05.2014
Het is weer maandag en dus tijd voor mijn weekly diary, deze week een beetje een saaie week die wel heel spetterend begon met het concert van Justin Timberlake en werd afgesloten met een super leuk en gezellig weekend. 
Maandag – Vrijdag
Maandag begon goed met het concert van Justin Timberlake waar ik met mijn vriend heen ging. De rest van de week was voornamelijk business as usual en was ik vooral aan het werk. Ook haalde ik mijn inentingen voor onze reis naar Indonesië, veel bijzonders gebeurde er verder eigenlijk niet, saai he? Wel kondigde ik natuurlijk op donderdag het grote nieuws aan dat ik in oktober wederom de marathon ga lopen en heb ik in dat artikel ook uitgelegd wat er momenteel speelt met de gezondheid situatie van mijn ouders. 
Zaterdag- Zondag
Na wat wasjes te hebben gedraaid, ga ik zaterdag ochtend op intakegesprek bij een sportschool in de buurt. Ik ben direct verliefd, het is een prachtige sportschool in een oud pakhuis met super faciliteiten. Helaas zijn de prijzen per maand erg hoog dus helemaal zeker ben ik nog niet of dit hem gaat worden, maar de komende tijd mag ik het gaan proberen met een proef abonnement. Daarna ga ik op cadeautjes jacht voor mijn moeder en Oma, mijn moeder was afgelopen week jarig en mij oma is op maandag 5 mei jarig. Snel ga ik daarna naar huis en meet ik met vriendinnetje Zowy waarmee ik naar het NDSM terrein ga voor het Amsterdam Coffee festival waarover ik vanmiddag meer zal vertellen. We drinken koffie, koffie en nog meer koffie en ik scoor er in de aanbieding een hele bubs Nakd repen. ’s Avonds kijk ik samen met mijn vriend de film Spiderman 1 en gil ik de hele buurt bij elkaar, laten we zeggen dat ik iets snel eng vind. Zondag bleef ik lang op bed liggen maar daarna ging ik ontbijten en was het tij dde sportschool rustig uit te testen. Ik liep rustig op de loopband waarna ik boodschappen deed en onder de douche sprong. We aten bij mijn ouders, samen met mijn oma. 
Voor deze week staat de verjaardag van mijn oma op de planning en zaterdag een vriendinnen dag in Amsterdam met vriendinnetje Zowy! 

Hoe was jullie week en hebben jullie nog leuke plannen voor komende week? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.