New in: Eyewear

23.05.2014
Onlangs vertelde ik al dat ik heel graag een nieuwe zonnebril wilde kopen, niet een gewone maar een zonnebril op strekte. Inmiddels heb ik mijn zonnebril al weer 2 weken in huis en heb ik hem de afgelopen dagen volop kunnen testen met het prachtige zonnige weer. Ook mijn reguliere bril op sterkte die ik nieuw heb, is inmiddels volop getest. 
Waar ik tot een paar maanden geleden amper mijn bril droeg, draag ik tegenwoordig mijn bril fulltime. Voorheen droeg ik voornamelijk contactlenzen en bij uitzondering mijn bril, maar steeds vaker kreeg ik last van mijn ogen, vielen mijn lenzen uit, of zag ik gewoon niet goed met mijn lenzen. Helaas was het geen optie om geen van beide te dragen dus moest ik aan de bril en dus ruilde ik steeds vaker mijn lenzen in voor mijn Marc Jacobs bril. Echter was er iets wat ik miste, een zonnebril op sterkte. Omdat de Specsavers de 2 voor 1 actie heeft vond ik dat ik ook best een nieuwe bril mocht uitzoeken en zo geschiede, ik kocht een nieuwe zonnebril en nieuwe bril. 

Picture

Bril – Osiris
Ongetwijfeld dat jullie hem al voorbij hebben zien komen, mijn nieuwe bril. De bril die ik heb uitgekozen is van het merk Osiris dat naar mijn weten alleen te verkrijgen is via Specsavers. De kleur van de bril is een stukje lichter dan mijn andere bruine bril en natuurlijk heel anders dan de Marc by Marc Jacobs bril die ik heb. Dat hij wat lichter is vind ik juist voor de zomer wel heel erg leuk en maakt mijn look wat lichter en zomers. 

Qua draagcomfort ben ik ook erg blij met deze bril, hij zit erg fijn en is erg licht op mijn neus waar mijn Marc Jacobs bril nog best wel zwaar is en ook nogal snel afzakt. Daarbij kijk ik niet zo erg tegen die donkere randen aan zoals bij de andere brillen omdat de kleur lichter is, oftewel, ik ben heel erg blij met deze bril van Osiris welke voor €169,00 euro te verkrijgen is bij de Specsavers met enkelvoudige glazen. 


Picture

Zonnebril – Karen Millen
En dan de bril waar het allemaal om te doen was, mijn zonnebril op sterkte. Ik besloot uiteindelijk, mede met jullie hulp, te kiezen voor een Karen Millen Zonnebril. Alle zonnebrillen die ik reeds in mijn bezit had waren al lekker groot en dat staat mij doorgaans ook het beste en deze zonnebril voldeed ook aan die eis. Daarbij is de bril stijlvol en tijdloos iets wat ik belangrijk vind, immers ben ik niet van plan om ieder jaar een nieuwe zonnebril op sterkte aan te schaffen [en nu maar hopen dat mijn ogen niet te veel veranderen]. 

Het enige jammere is dat ik bij de Specsavers geen bijpassende koker kreeg. Volgens de verkoper bestaat dit niet van Karen Millen, maar op google zijn vele exemplaren te vinden. Erg jammer van de slechte service, maar met de bril zelf ben ik heel blij. Deze bril is te verkrijgen voor 179,95 bij de Specsavers inclusief enkelvoudige glazen. 


Bij Specsavers kun je over het algemeen voor een leuke prijs mooie brillen kopen. Houdt er echter wel rekening mee dat je extra kosten kwijt bent als je dunne glazen wilt, ontspiegelde glazen, een kras werende laag of donkere [zonnebril] glazen. De basis prijs van 169,95 die de meeste merkmonturen hebben is dus meestal niet de prijs die je bij de kassa dient te betalen. Uiteindelijk was ik zelf namelijk bijna 400 euro kwijt. 
Hebben jullie een bril of dragen jullie lenzen? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.