New In: Flower Statement Ketting

17.05.2014
Zoals ik al eerder schreef ben ik sinds kort dol op kettingen, armbanden en ringen. Op de een of andere manier ben ik mijn schade aan het inhalen en kan ik er niet genoeg van krijgen. Een van de winkels die dan heel gevaarlijk is met een dergelijke zwakte is de Forever21, waar ik afgelopen zaterdag was. 
Had ik tot op heden vooral grote en stoere statemet kettingen, voor de zomer vond ik het tijd voor een iets fijner en vrolijker exemplaar. Eigenlijk wilde ik iets met wit of crème maar dat kon ik helaas niet vinden, maar toen ik deze zag maakte dat allemaal niet meer uit, want roze is altijd goed voor mij. 

Het is een leuk, fijn kettinkje dat uitermate geschikt is voor de zomer en door de lichte kleur makkelijk te combineren is met diverse outfits. 

Ik kocht de ketting voor 5,95 bij Forever21

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.