New in: Shoplog Primark

31.05.2014
Afgelopen zaterdag zou ik niets kopen, maar de combinatie Primark en Stacey bleek wederom geen geslaagde combinatie. Gelukkig blijft de schade aan je bankrekening altijd beperkt bij de Primark en maken mijn aankopen me erg gelukkig. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal kocht.

Eigenlijk bleef de schade beperkt, wat ik kocht? 2 topjes 1 shirtje, een tas en 2 riemen. Mijn ouders en ik zouden zaterdag even naar de Primark gaan om nog wat joggingbroeken voor mijn vader te kopen aangezien hij na de operatie een aantal weken geen ‘gewone’ broeken aan kan. Maar al bij binnenkomst ging mijn moeder los en vond ze allerlei leuke dingen voor me. “Stac, dat is leuk voor je, Ow en die dan, en die en daar!” Mijn plan om niets te kopen mislukte aldus een beetje maar gelukkig is dat bij de Primarkt nooit een heel groot probleem.

De tas wilde ik al een tijdje, ik denk dat ik hem 2 jaar geleden al in een soortgelijke variant zag maar nooit kocht ik hem. Toen ik hem zag wist ik dan ook niet hoe snel ik hem vast moest pakken en moest afrekenen, het motief is zo ontzettend leuk!

Ik kocht overigens nog wat shirtjes, maar die breng ik terug omdat ze niet mooi zitten 😉

De prijzen:
Riem met bloemen €3,00
Top zwart/wit €7,00
Shirtje wit €13,00
Tas €9,00
Riem €1,50 [Er zit geen hengsel aan de tas dus heb ik een extra lange riem gekocht en gebruik deze als hengsel]
Topje wit €4,00

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.