Oproep: Artikelen gezocht

22.05.2014
Meer dan een maand geleden plaatste ik een oproep voor artikelen voor op de blog om zo een periode te overbruggen waarin ik zelf niet of nauwelijks zal kunnen bloggen. Met nog een paar dagen tot aan deze periode, zou ik jullie nog 1 keer willen vragen artikelen in te sturen. 
Aanstaande zaterdag om 15:30 gaat er een vliegtuig naar Dubai die na een een korte tussenstop verder vliegt naar Jakarta. De vlucht waar mijn vriend en ik tickets voor hadden. Na een zeer goede service van luchtvaartmaatschappij Emirates hebben we onze tickets om kunnen boeken en zullen we pas in oktober naar deze bestemming afreizen. 

Reden dat wij niet naar Indonesië afreizen is de operatie van mijn ouders die komende dinsdag plaats zal vinden. Met mijn billen op een parel wit strand wetende dat mijn ouders dit ondergaan was voor mij geen optie en daarom ben ik voorlopig dus gewoon in Nederland. 

Het feit dat ik niet afreis naar Indonesië betekend echter niet dat ik genoeg tijd heb om te bloggen, ik zal immers zeker de eerste week na de operatie bivakkeren in en rond het ziekenhuis en dus maar af en toe in de gelegenheid zijn iets te bloggen. Het is daarom ook dat ik het echt heel fijn zou vinden om een aantal artikelen te ontvangen zodat ik niet dagelijks in de stress hoef te zitten over mijn ouders en om de blog. 

Ik kreeg op mijn vorige oproep heel veel leuke en lieve reacties, maar heb helaas maar 2 artikelen mogen ontvangen. Dus mocht je nog zin en tijd hebben, je kunt tot en met maandag 26 mei je artikel insturen!

Wat is de bedoeling?

  • Tot 26 mei kun je je artikel [of meerdere] opsturen naar info@legally-brunette.nl. Stuur bij je artikel, dat ik het liefst in een WORD documentje ontvang ook een foto van jezelf en een foto voor bij het artikel. 
  • Stuur naast je artikel ook in een paar zinnen een beschrijving van jezelf met eventueel de link naar je blog. 
  • Ik heb niet echt restricties aan de artikelen maar ga er natuurlijk vanuit dat je gewoon een leuk artikel schrijft waarin geen beledigingen worden geuit en dat soort dingen, maar goed dat spreekt voor zich denk ik. 
  • Onderwerpen zijn vrij te verzinnen: Recepten, Een hotspot, DIY, Jouw hardloop verhaal, jouw ambitie, kleding, make-up, reisverslagen, ik kan het zo gek niet verzinnen, stuur maar gewoon door.

Uiteraard wordt je naam en je eventuele blog vermeld hetgeen dan weer een voordeeltje is als je iets in stuurt. 

Heb je vragen, stel ze gerust en hopelijk mag ik wat pareltjes van artikelen van jullie ontvangen! 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Ima 29.11.2014

    Jammer dat ik dit nu pas lees! Ik had het graag gedaan.. Dus als je nog eens een keertje artikelen nodig hebt…

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.