Outfit: Beach Look

24.05.2014
Hoewel het weer in de verste verte niet meer lijkt op het strand weer van afgelopen zondag, haal ik vandaag toch een beetje het zonnetje terug door even terug te blikken op mijn strand outfit van afgelopen zondag. 
Afgelopen zondag ging ik met mijn vriend naar Zandvoort om te genieten van het weer. Omdat het inde trein en uit de zon nog wel eens fris kon zijn met de wind koos is voor een outfit die warm genoegw as om die koele plekjes te kunnen overbruggen, maar die ook luchtig genoeg was voor de warme momenten. 
Wat ik droeg:
Korte broek – H&M
Beige Trui – H&M
Bikini – Primark
Hoedje – H&M
Slippers – Haviana’s
Zonnebril – Karen Millen via Specsavers
Horloge – Marc by Marc Jacobs
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.