Outfit: Hello Yellow

21.05.2014
Vorige week liet ik al zien dat ik na maanden van zelfbeheersing en Zara ontwijkend gedrag, toch voor de bijl was gegaan voor mijn grote liefde, de gele jas. Inmiddels zijn mijn gele jas en ik onafscheidelijk en dus werd het nu wel eens tijd voor een outfit shootje. 
Toen ik de jas paste bij de Zara hoorde ik een vrouw tegen haar dochter zeggen, wat een prachtige jas alleen wat een ramp om te combineren zeg! Zelf ben ik het er niet mee eens, de jas is namelijk uitermate makkelijk te combineren vind ik zelf, het enige waar je op zou moeten letten is dat je er geen gele broek bij aan trekt, dan wordt je namelijk wel een beetje en Maja de bij look a like. 

Qua broeken kies ik zelf bij voorkeur voor een witte broek, een jeans of een zwarte broek in combinatie met de jas, maar een jurkje of rokje kan natuurlijk ook al heb ik dat nog niet echt geprobeerd. Zelf vind ik dat door het combineren van een jeans met hakken deze outfit heel stijlvol is en ik heb hem dan ook al een keertje naar mijn werk gedragen. Lekker simpel, maar toch stijlvol en netjes, ik denk dat, dat wel de beste beschrijving van mijn kledingstijl is. 

Wat ik draag
Jas: Zara
Broek met rits aan de zijkant: Zara [collectie 2012]
T-shirt: H&M
Schoenen: Bristol
Zonnebril: Karen Millen
Voor het eerst op de blog en dus een primeur, een outfit blog. Als jullie het leuk vinden zal ik het vaker doen. Zelf vind ik het meestal erg leuk om naar te kijken bij anderen maar beschouw mezelf niet echt als een fashionista dus vind het moeilijk in te schatten of jullie het kunnen waarderen, wat vinden jullie, vaker outfit posts? 
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer marjolein 08.05.2015

    Hoi Hoi,

    Heb jij die mooie gele jas nog, en draag je hem niet meer? Dan zou ik hem graag van je overkopen. Ik vind m zo mooi, maar nergens meer te krijgen

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.