Plog: 20 mei

22.05.2014
Gisteren was het een druk dagje en dus vond ik het wel weer eens leuk om een plog te maken. Uiteraard begon ik gewoon op kantoor, daarna ging ik naar het ziekenhuis, at ik bij mijn ouders, liet ik mijn voeten onder handen nemen, ging ik naar de kampioenswedstrijd van mijn vriend en plofte ik na 12’e in bed in een huis dat meer als een sauna aanvoelden. 
De dag begon uiteraard met een douche waarna ik havermout at, koffie dronk en naar het nieuws keek. Ik besloot voor een simpele outfit te gaan, een witte broek met een beige shirtje, maar wel met mijn grote liefdes, mijn Tods pumps. Tijdens het ontbijt scrolde ik door de Telegraaf app en zag ik dat veel jongeren last hebben van een Burn-Out, iets waar ik ook wel eens bang voor ben en al wel eens dicht tegen aan heb gezeten, ik ben dus niet de enige. 
Snel duik in in de keuken voor mijn lunch en daarna stap ik snel op de fiets naar kantoor, een ritje van 25 minuten in het zonnetje, heerlijk!
Op mijn werk is het druk, mijn naaste collega is op vakantie dus ik neem een groot deel van haar werkzaamheden op me en aangezien ik vorige week er natuurlijk amper was ligt er een berg werk. Ik gun mezelf amper tijd voor de lunch en tussendoortje en probeer zo veel mogelijk te doen. 
Om kwart over 2 zat ik op de fiets, niet omdat ik vrij was maar omdat ik naar het VU ziekenhuis moest, volgende week zal ik hier de hele dag doorbrengen voor de operatie van mijn ouders. Na de afspraak at ik bij mijn ouders, maar eerst haalde ik even wat boodschappen voor hen en voor mijzelf. Mijn moeder maakte een van mijn favoriete gerechten, rode kool met aardappel puree, appelmoes en een homemade gehaktbal. Als toetje aten we aardbeien met vanille vla. 
Mijn voeten zijn al maanden afzichtelijk door alle hardlooptrainingen maar ik ben al maanden te gierig om naar een pedicure te gaan. Nu het weer echter wat beter is en mijn voeten dus niet meer verstopt zitten in laarzen kon ik het niet langer uitstellen en dus had ik een afspraak bij de pedicure waar ook mijn moeder komt. Ik leende de auto van mijn moeder en liet me een uur verwennen want de pedicure deed niet alleen mijn nagels en eelt maar ook masseerde ze mijn voeten, echt heerlijk! Na de afspraak zagen mijn voeten er weer toonbaar uit en ging ik terug naar mijn ouders. Vanaf mijn ouders bracht mijn vader me naar mijn fiets die bij het ziekenhuis nog stond en vanaf daar fietste ik naar het complex waar mijn vriend ging zaalvoetballen. Als ze zouden winnen zouden ze kampioen worden, maar echt makkelijk gaf hun tegenstander zich niet gewonnen, tot de laatste minuut stond het 5-5 maar gelukkig werd het toch nog 6-5 en werden ze kampioen. Na nog even wat te hebben mee geborreld met de kampioenen fietste ik naar huis en kwam ik thuis in mijn kleine huis sauna, het was namelijk 25,5 garden toen ik binnen kwam…. Omdat het zo warm was lag ik lang wakker en sliep ik pas rond half 2 en dat terwijl mijn wekker vandaag om 06:00 uur ging, oeps. 
Hoe was jullie dag, hebben jullie een beetje van het weer kunnen genieten of zaten jullie ook voornamelijk binnen? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.