Plog 30 april

02.05.2014
Gisteren was het voor het eerst dat we ons op 30 april niet in de oranje manie waande, sterker nog ik zat gewoon de hele dag op kantoor. Toch besloot ik gewoon te ploggen dus kijk gezellig mee naar wat ik gisteren allemaal uitspookte. 
Mijn wekker ging al om 06:15, Waaaaht! Ja inderdaad dat soort tijden kan ik niet zo goed verdragen, maar voor het goede doel moest ik mijn bed uit. Echt van harte gaat het niet want sinds gisteravond heb ik al hele hevige buikpijn. Zonder ontbijt ga ik dan ook de deur uit want eten als ik zo veel last van mijn buik heb is doorgaans niet zo handig en zorgt doorgaans voor alleen nog maar meer pijn. Wel drink ik warm water met citroen en chia zaadjes om een beetje wakker te worden en op te starten. 
Ik ga op de fiets naar de GGD voor mijn inentingen. Om half 8 openen ze hun deuren en ik sta in de rij, maar helaas met mij ook vele anderen. Na 1,5 uur in de wachtkamer te hebben gezet [zucht…] ben ik aan de beurt. Gelukkig hou ik mij ondertussen bezig met mijn Groeiboekje door te lezen die ik van mijn moeder mee heb gekregen en waar mijn vaccinatiekaart in zit. Ik blijk een hepatitis A + B en Buiktyfus prik nodig te hebben.  Daarnaast krijg ik 25 malaria tabletten voorgeschreven en een antibiotica kuur indien ik last krijg van mijn buik. Aan het einde van de rit ben ik alleen voor de prikken al 125 euro armer, slik. Gelukkig vergoed mijn zorgverzekeraar alles! 
Het is inmiddels al bijna 09:30 en dus ben ik super laat op kantoor. Gelukkig kan dat gewoon en dan blijf je gewoon langer, heerlijk dat flexibele werken! Maar goed ik ga snel aan de slag en eet een appel, de buikpijn is er nog steeds in alle hevigheid maar ik kan nu eenmaal niet in bed kruipen met een warme kruik, hoe graag ik dat ook zou willen! Tussen de middag lunch ik met quinoa sushi, men wat had ik spijt dat ik dat uitgerekend vandaag bij me had. Het is heerlijk hoor, maar als je buikpijn heb is dat nu niet het beste voedsel om te eten, maar ja ik moest toch iets eten en lekker was het in ieder geval wel. S’middags eet ik nog een mandarijn en 2 rijstwafels. Uiteindelijk zit ik tot bijna half 8 op kantoor maar daarna ben ik wel verschrikkelijk gaar en ga ik snel naar huis. 

Zoals je ziet ben ik koos inspiratieloos voorlopig. Via Instagram heb ik al wat tips gekregen van wat jullie willen lezen, maar meer tips zijn welkom!!

Uit werk fiets ik als een speer naar de AH, ik moet stevig doortrappen om er op tijd te zijn aangezien de dichtstbijzijnde vestiging om 20:00 uur dicht gaat. Ik haal wat hoognodige spullen en ga dan snel naar huis. Als ik last van mijn buik heb wil ik altijd iets warms eten, het liefst soep, maar zin om helemaal soep te gaan maken heb ik niet dus maak ik maar havermout, niet echt een verantwoord diner maar wel fijn voor mijn buik. De aardbeien die ik nog over heb besluit ik als toetje op een rijstwafel met Nutella te doen. Rond half 10 plof ik met mijn Ipad in bed en kijk ik wat TV ondertussen sturen mijn ouders wat vakantie foto’s door. Ze zitten momenteel in Italië en kwamen daar dit berg kerkje tegen, vet he? 
Gelukkig gaat het inmiddels weer een heel stuk beter met mijn buik.

Hoe was jullie dag? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.