Plog: 8 mei

10.05.2014
Gisteren was het plog dag en wat voor een dag, het regenwater kwam met bakken uit de lucht vallen. Gelukkig zat ik hoog en droog binnen op kantoor. Verder haalde ik mijn nieuwe bril[len], was ik weer eens te vinden in het ziekenhuis, kookte mijn vriend voor me en at ik chocolade onder het genot van een goede film.
Na 3,5 uur slapen werd ik wakker, nou ja, wakker zou ik het niet willen noemen. Ik heb nu al weken dat ik in slaap val, om 3 uur in de nacht wakker wordt, om 6 uur weer in slaap val en dan om 7 uur gewekt word door mijn wekker, dood vermoeiend…. Gelukkig maakte de havermout een hoop goed en een nieuwe mascara gebruiken is ook altijd weer een verademing als je al weken de laatste restjes uit je oude mascara aan het poeren bent en het nu ineens binnen 2 likjes prachtige volle wimpers zijn geworden. Onlangs vertelde ik tussen neus en lippen door al iets over het cadeau dat ik van mijn moeder heb gekregen na de marathon en hoewel het nu nog op de achterrand van de bank staat vind ik hem nu al super mooi. 
Op mijn werk was ik naast aan het werk ook aan het eten, men wat had ik een honger de hele dag! Als klap op de vuurpijl hadden allerlei collega’s ook nog eens lekkere snoepjes meegenomen en stuurde mijn vriend ook nog een foto van 3 taarten op zijn werk. Om het een beetje in balans te houden dronk ik witte thee en verse muntthee. 
Uit werk fietste ik als een malle naar de Specsavers om mijn nieuwe bril en zonnebril op te halen. Helemaal doorweekt kwam ik daar aan, ik maakte een selfie voor de plog maar trust me die willen jullie niet zien, echt alles was doorweekt! Maar goed de specsavers en mijn brillen. Ze zijn echt heel mooi, al ben ik wel wat teleurgesteld over het feit dat ze niet eens een geschikte koker hadden voor mijn zonnebril, bestel je voor bijna 400 euro aan brillen en dan hebben ze niet eens een koker… Nou ja goed over mijn nieuwe brillen later meer. Daarna moest ik snel naar het OLVG voor verschillende onderzoeken. Helaas is het OLVG de laatste week mijn tweede thuis geworden en zit ik er bijna dagelijks. Gelukkig maakte het eten alles goed, mijn vriend had voor me gekookt en maakte een lekkere biefstuk. Onder het eten kwamen we op het onderwerp bang zijn als kind en zo kwamen we op karbonkel, het personage uit de school tv serie ‘Ik Mik Loreland’, wat was ik vroeger bang voor Karbonkel en als ik heel eerlijk ben begrijp ik dat wel, als je dat mormel ziet en in groep 3/4 zit is dat echt eng! Helaas liet het weer het niet toe om de nieuwe ijssalon op de hoek te gaan proberen dus aten we Tony’s in bed en keken we ‘The Dallas Buyers Club’ een hele mooie en indrukwekkende film, een aanrader! 
Hoe was jullie dag gisteren? Moesten jullie ook door het verschrikkelijke weer? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.