Radom Facts

03.05.2014
Hoewel er altijd dingen zullen blijven die jullie niet van me weten deel ik vandaag weer heel wat random facts die jullie waarschijnlijk niet van mij wisten. Van mijn schoenmaat tot het schokkende feit dat ik ook wel eens geen zin heb om te gaan hardlopen, lees het vandaag in de wist-je-datjes. 
Wist je dat :

Ik dyslectisch ben en ik niet snap dat ze hier zo een moeilijk te spellen naam voor hebben bedacht | Ik Vlaams kan spreken alsof ik al mijn hele leven in Vlaanderen woon | Ik me beter kan concentreren als de tv op de achtergrond aan staat | Ik graag to do lijstjes maak om me er vervolgens niet aan te houden | Ik me iedere week voorneem gezond te gaan eten | Ik heb moeten huilen om dit filmpje | Ik vroeger niets lustte en nu tot grote ergernis van mijn moeder alles eet wat ik vroeger [tod mijn 22ste] weigerde te eten | Ik altijd koude handen heb die zelfs regelmatig blauw zijn | Ik me beter kan concentreren als ik de TV aan heb staan op de achtergrond | Ik het liefst met een vulpen schrijf | Ik mijn droombaan heb | Ik ooit nog wel eens docent zou willen worden op het HBO | Ik een zwak heb voor dropfruit duo’s |Ik het verschrikkelijk vind om voor mezelf te koken | Ik sinds 3 weken geen dag mijn lenzen in heb gehad | Ik ook wel eens geen zin heb om te gaan hardlopen |  Ik heel slecht ben in reageren op mailtjes die in mijn privé inbox komen terwijl ik op mijn werk dat helemaal niet heb | Ik heel erg toe ben aan vakantie | Ik zo veel Engels spreek op de dag dat ik soms niet meer normaal Nederlands kan spreken in de avond | Ik 10 paar hardloopschoenen heb | Ik van mezelf deze maand niets meer mag kopen ivm de vakantie | Ik hele kleine voeten heb, maat 34/35 | Naast dat mijn voeten heel klein zijn, mijn tenen ook nog eens recht op staan als ik geen schoenen aan heb | Ik zeker 2 liter thee per dag drink en minimaal een halve liter water | Ik 2 blauwe nagels heb waar ik me groen en geel aan erger | Ik enigkind ben | Ik vroeger honden heb gehad en dat nu heel erg mis | mijn vissen Ryan Gossling, Channing Tatum en SharKie de Haai heten | The Duke and Dutchess door een virus uit de dierenwinkel binnen 1,5 week zijn gestorven | Ik een schoonmaakster heb | Ik een zwak heb voor vers gebakken brood | En een zwak voor chocolade, drop fruit duo’s sushi, ijs, gedroogde abrikozen, stroopwafels, koekjes en naturel chips | Ik daarom dus ook nooit die producten koop, althans, bijna nooit | Ik onrustig ben als ik mijn horloge niet om heb | Ik heel slecht tegen te laat komen kan, zowel als ik zelf te laat ben maar vooral als anderen dat zijn | Ik heel graag een paar miljoen zou willen winnen | Ik niet eeuwig in Amsterdam wil blijven wonen | Ik stiekem een beetje bang ben voor de tandarts en dus al 1,5 jaar niet ben geweest… | Ik niet vaak drinken met prik drink | Ik altijd standaard parel oorbellen draag als sinds ik een jaar of 15 ben | Ik binnen 1,5 jaar mijn huis uit moet | Instagram mijn favoriete App is | Ik er niet tegen kan als mensen heel erg pushen | Ik nu niet meer weet wat jullie nog niet zouden weten 😉 

Wat is jullie ultieme wist je datje die je met ons wilt delen? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.