Shoplog: Action

11.05.2014
Er zijn van die winkels waar je nooit naar buiten kunt lopen zonder iets te kopen, voor mij is dat de Action. Uit zelfbescherming [en omdat de winkel gelukkig een behoorlijk stuk fietsen is] ga ik er tegenwoordig nog maar amper heen, maar als ik er heen ga….
Eerlijk is eerlijk, de opbrengsten van mijn bezoek van gisteravond vielen behoorlijk mee, maar toch ben ik erg blij met mijn koopjes ondanks dat ik me erg in heb weten te houden. [Mijn zelfbeheersing krijgt een 10 ik heb namelijk geen kaarsen gekocht en ook geen geurstokjes… mijn zwaktes.] Wat ik wel kocht kunnen jullie hieronder zien. 
Lijnzaad voor €0,69
Gedroogde abrikozen, 200 gram €0,88
Moerbeien voor €1,79
Shampoo voor €1,42
Een make-up tasje? Nee het is een bag in bag organizer. Ik wilde al een tijdje ene dergelijke inzet tas om mijn spullen te ordenen en om gemakkelijker van tas te kunnen wisselen, maar de varianten die ik zag vond ik of te duur [voor 39 euro koop ik liever een nieuwe tas] of ze waren niet zo mooi. Dus toen ik deze zag bij de Action voor €1,99 was ik gelijk enthousiast. Hij is simpel en zwart maar heeft alles wat ik nodig heb! 
Shampoo voor €1,42 [Deze ruikt zo lekker!]
Sorry, maar deze kon ik echt niet laten liggen, pennen in de vorm van toverstafjes voor €0,69
Haakjes om mijn theedoeken aan op te hangen in de keuken, ik wilde ze al tijden hebben. Helaas blijken mijn theedoeken half op de grond te hangen als ik ze aan het haakje hang, maar ik heb ze inmiddels een andere plek geven en voor die €1,49 zijn haakjes nooit weg toch? 
Tadaaa, mijn meest random aankoop, vuilniszakken! Deze passen precies in mijn prullenbak en scheuren niet zo snel ideaal dus, voor €1,99 voor 30 zakken. 
De reden dat ik naar de Action ging, vormpjes om chocolade te maken. Wat ik er inmiddels mee heb gedaan zien en lezen jullie van de week, maar ik kan verklappen dat het iets is om je vingers bij af te likken. Het vormpje kostte me €0,99
Komen jullie graag bij de Action? Zouden jullie het leuk vinden als ik een volgende keer er een shop vlog van maak? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.