Stage lopen in de media

25.05.2014
Regelmatig krijg ik mailtjes met de vraag of ik even een e-mail adres door kan kan geven voor een stage sollicitatie bij een mediabedrijf. Helaas kan ik niet iedereen aan een stage helpen, maar als je interesse hebt in een stage in de media wereld is de dag van de media stage natuurlijk wel een evenement dat je niet mag missen! 
Op donderdag 5 juni wordt de dag van de Media Stage georganiseerd op het mediapark in Hilversum en mocht je dus ooit een stage willen lopen in de mediawereld is dit je kans om hier meer over te weten te komen en je gezicht te laten zien. Of je nu een media gerichte studie doet of juist iets heel anders doet zoals Rechten, HR of een financiële opleiding, ook voor deze mensen zijn er genoeg kansen om stage te lopen in de media wereld.

Wellicht staan er niet altijd stage’s op de website die voldoen aan jouw wensen, op deze dag kun je natuurlijk wel veel meer te weten komen over deze wereld, de verschillende organisaties en 

Kijk dus vooral op de website van mediastages en geef je op voor deze dag!

Zou jij graag in de mediawereld stage willen lopen of werken? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.