Tag: Instagram

28.05.2014
Instragram is zeker een van mijn favoriete Apps. Ik kan mij urenlang vermaken met het plaatsen en bekijken van foto’s en maak zelf regelmatig magneten van mijn favoriete Instagram foto’s. Dus toen ik deze Tag vond, vond ik het wel erg toepasselijk om hem in te vullen. 
Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
Mijn gebruikersnaam op Instagram is Stayctje. Deze naam gebruik ik al heel wat jaren als nickname op het internet en hoort daardoor echt wel een beetje bij me. Onlangs wilde ik wel mijn account naam veranderen naar LegallyBrunette maar helaas was deze al bezet dus blijf ik gewoon als Legally-Brunette door gaan. 

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Per week post ik er gemiddeld 7. Soms post ik namelijk 3 dagen niets en soms post ik 3 keer op 1 dag. Waar ik echter wel voor waak is dat ik niet binnen een kort tijdsbestek meerdere foto’s plaats. Dat vind ik bij andere gebruikers die ik volg namelijk heel irritant dat je ineens 8 foto’s van 1 persoon en 1 gebeurtenis voorbij ziet komen. 

Laat je favoriete Instagram foto zien
Oeh, mag ik er maar 1 kiezen?  Dat gaat me echt niet lukken hoor. Ik Verdeel de hoofd catagorieen wel even onder, keuzes maken is niet zo mijn ding.

Ontbijtjes

Food
Me and my love
Friends and Fun
Sport
Just me
Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Camera+ is de App die ik gebruik om mijn foto’s te bewerken. Eigenlijk is dit de enige App die ik momenteel gebruik in combinatie met Instagram. Heel soms plaats ik ook foto’s op Instagram die ik met mijn digitale spiegelreflex camera heb gemaakt, dan bewerk ik ze eerst op mijn Macbook met Picasa. 

Welke celebrities volg je?
Doutze Kroes, Rens Kroes, Nikki Plessen, Lea Michelle en nog wat andere acteurs uit Glee en Suits. 

Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
Tegenwoordig gebruik ik geen filters meer en bewerk ik mijn foto’s dus met Camera+. Voorheen gebruikte ik veelal Earlybird als filter. 

Wat zijn jouw favoriete Instagram users? 
Uitpaulineskeuken
Eatrunlovenl
Fromfoodtohealth
Elleroos
Annemerel

Welke hashtags gebruik je het meest?
Eigenlijk vind ik dat ze een slimmere plugin moeten maken voor het gebruiken van de hastags. Want als ik iets van eten plaats gebruik ik vrijwel altijd dezelfde hastags net zoals bij sport foto’s en dat soort dingen, dus mochten de designers van Instragram mee lezen, dat lijkt me handig. Dat je gewoon een groepje vastgestelde hastags per categorie voor jezelf kunt instellen. 

Welke dierenaccounts volg je?
Geen, is dat gek? 

Welke (grote) bedrijven volg je?
Nike, Vitacoco, O My Bag, 

Heb je veel familieleden op Instagram?
Mijn moeder heeft sinds een paar weken Instagram, maar hoe het werkt heeft ze nog niet helemaal door. Verder heeft mijn nichtje Instagram en mijn schoonzusje. 

Druk je Instagram foto’s af?
Ik heb nog nooit Instagram foto’s op fotopapier af laten drukken maar ik heb er wel zelf magneten van gemaakt die in mijn keuken hangen. Ik vind het leuk die kleine foto’s in een kleurrijk geheel op te hangen, maar niet te veel en te groot dat vind ik dan te druk worden in huis. Bekijk zelf hoe je de Instagram magneten maakt: DIY Instagram Magneten

Het staat iedereen natuurlijk vrij om deze tag ook te doen dus vul hem vooral in en laat hieronder even een reactie achter want ik vind het leuk om deze tag ook bij andere mensen te lezen! Ik heb hem een beetje aangepast, ik heb wat vragen toegevoegd, dus mocht je denken, hé hij is anders dan anders, dat klopt. 

Zitten jullie op Instagram, wat is je username en volgen jullie mij al? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.