10 dingen die ik nog wil doen

07.06.2014
Echt een bucketlist zal ik het niet nomen, want als ik echt alles op zou moeten noemen dat ik nog in mijn leven wil doen dan ben ik de komende uren nog wel even bezig. Maar de top 10 dingen die ik nog wel zou willen doen geeft alvast een goed beeld van wat ik allemaal nog zou willen doen.

Wat staat er allemaal op jouw lijstje om ooit nog eens te doen? 
  1. Naar New York: Al vanaf dat ik een jaar of 4 ben zeg ik dat ik naar New York wil. Jaren lang heb ik geroepen dat ik in Amerika ga wonen, maar tot op heden ben ik uberhaubt nog nooit in Amerika geweest, hoogste tijd dus om daar eens verandering in te gaan brengen. Vorig jaar gilde ik dat ik met mijn 25ste verjaardag in New York zou zitten, maar of dat ook daadwerkelijk er van gaat komen is nog maar de vraag, maar dat het er nu toch echt een keertje van moet gaan komen is zeker. Ik zie mezelf al rennen door Central Park, lopen op Times square en een show op Broadway bezoeken…… zucht, voorlopig blijft het nog even bij dromen.
  2. Een carrière switch maken en de pabo gaan doen: Het is mij al langer duidelijk dat wat ik nu doe niet iets is wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen. Al zeker 5 jaar spookt het idee om de pabo te gaan volgen door mijn hoofd maar de stap om het te doen durf ik steeds niet te nemen. Maar ooit, ooit zal ik de moed bij elkaar rapen om het te gaan doen en misschien wel eerder dan je denkt.
  3. Parachute springen: Het lijkt me heel cool om een keertje op Texel te gaan parachute springen. Mijn moeder zal ik het maar niet vertellen van te voren want dan krijgt ze een hart aanval, maar het lijkt me gewoon een onwijze kick geven om uit een vliegtuig te springen en door de lucht te zweven!
  4. Duiken op Gili: Eigenlijk zou ik dat nu ongeveer aan het doen zijn, maar door de operatie van mijn ouders is dit plan op de lange baan geschoven. Wanneer ik nu ga is nog even afwachten, maar het lijkt me zo onwijs gaaf om gewoon te chillen op een eiland waar een hele fijne sfeer hangt en waar je, als je het water in loopt, allerlei mooie vissen ziet. Ooit gaat het er van komen, dat weet ik zeker.
  5. Het liedje dat ik ooit schreef op cd opnemen in een professionele studio: Toen ik in de brugklas zat heb ik een liedje geschreven over en voor mijn opa. Het liedje heb ik vele malen ten gehoren gebracht tijdens optredens op mijn middelbare school en heb ik uiteindelijk ook gezongen op de begrafenis van mijn opa. Het is geen hit en ik ga het ook echt niet verder verspreiden maar het lijkt me wel mooi het een keertje op te nemen.
  6. Een cursus new born fotografie: Fotografie vind ik ontzettend leuk en de reden dat ik ooit ben begonnen met fotograferen was om portretten van kinderen te maken. Omdat een vriendin nu zwanger is en zij mij heeft gevraagd foto’s te maken als hun kindje net geboren is heb ik al heel wat foto’s bekeken van new born shoots en daar blijkt een hele techniek achter te zitten die ik graag zou willen leren. Helaas is een dergelijke cursus erg prijzig en dien je veel te investeren, maar het is ook niet iets wat op de korte termijn hoeft te gebeuren.
  7. Zwemen met dolfijnen: Dolfijnen hebben een aantrekkingskracht op me en ik zou zo graag eens een dolfijn aan willen raken en het liefst ook met ze in het water zijn. Het mooiste lijkt het me om dit te doen op Bali omdat dit niet in een gesloten bad is maar een plek nabij zee waar de dolfijnen gevoerd worden en waar ze ook geen trucjes hoeven doen, wellicht dus maar combineren met nummer 4 ;).
  8. Trouwen: Ooit, Ooit, als ik zeker ben samen te zijn met de liefde van mijn leven en er aan toe ben zou ik heel graag willen trouwen. Trouwen is voor mij een bezegeling van je liefde die je op die dag met iedereen wilt vieren en delen. Natuurlijk wil ik een prachtige prinsessen jurk aan, maar het belangrijkste is dat het om echte liefde gaat en dat je beide volledig voor elkaar gaat.
  9. Op het podium van Carré staan: Theater Carré is voor mij heilige grond. Tot een jaartje of 8 geleden had ik de droom om in het theater te staan en daar mijn werk van te maken. Dat dit niets is geworden mogen duidelijk zijn, maar de wens om ooit eens op het podium van Carré te staan blijft, al zal het waarschijnlijk zijn tijdens een rondleiding.
  10. Moeder worden: Nu zou ik er nog niet klaar voor zijn, maar ooit, als ik getrouwd ben met de liefde van mijn leven en we een stabiele basis hebben zou ik heel graag moeder willen worden. Mijn eigen moeder zegt wel dat een kind het mooiste is wat haar is overkomen maar ook dat, zodra je weet dat je zwanger bent de zorgen komen om en voor je kindje en die nooit meer weg gaan. Toch lijkt het me geweldig om met iemand waar je verschrikkelijk veel van houdt een mensje van vlees en bloedt, een ultieme mix van 2 mensen, te maken, dragen en op te voeden tot een prachtige wereldburger.
Tags: ,
Categorie: Persoonlijk
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.