Douche producten

24.06.2014
Picture

Voor iemand die alleen woont staat mijn badkamer behoorlijk vol met producten voor onder de douche. Overduidelijk is wel welk merk in mijn badkamer de overhand heeft als het gaat om producten, Rituals, maar er staat meer dan alleen Rituals. Vandaag laat ik zien wat mijn favoriete producten zijn voor onder de douche.

Douchegel:
Al enkele jaren douche ik eigenlijk nooit met iets anders dan het douche schuim van de Rituals, welke geur en kleur maakt me eigenlijk niet zo heel veel uit, maar dat ik gek ben op dit product van de Rituals mag wel duidelijk zijn. Na het sporten of in de zomer gebruik ik trouwens wel vader de hammam lijn van rituals omdat deze zo lekker fris is. Als je verhouden bent is hij trouwens ook heel fijn omdat er eucalyptus in zit. Heel soms gebruik een douche scrub van Bourjois of de douchegel van Riverdale die echt naar rozen ruikt.

Scrubgel:
Ik heb inmiddels 2 soorten echte scrub’s in mijn douche hoek staan. Een tube van de Rituals die geschikt is voor je lichaam maar net iets te grof is om vaak te gebruiken voor je gezicht. En een kleine tube van de DA die wel geschikt is voor mijn gezicht.

Shampoo/Conditioner/Maskertjes:
Hoewel ik mijn haar niet verf ben ik erg fan van de colour shampoo van Gliss kur, uberhaubt vind ik de shampoo van dit merk en de conditioner trouwens ook, erg fijn. Mijn haar blijft er mooi bij en wat ik heel belangrijk vind is de geur, die is namelijk zo onwijs lekker bij deze shampoo! Ook heb ik een pot met haarmasker crème van dit merk in de douche staan. Hoewel je het eigenlijk iets langer in moet trekken doe ik het vaak maar heel kort omdat ik anders merk dat mijn haar erg zwaar en futloos wordt. Het potje haarmasker van Andrelon vind ik een minder succes, maar gebruik ik toch af en toe, het moet toch een keertje op.

Wat staat er allemaal in jouw douchehoek? 

Tags:
Categorie: Beauty
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.