My favorite blogs

14.06.2014
Picture

Naast het feit dat ik het heerlijk vind om aan mijn eigen blog te werken lees ik ook maar al te graag blog’s van anderen. Vandaag deel ik mijn all time favoriete blogs met jullie en geef ik je de mogelijkheid om je eigen blog te spammen in de comments zodat ik jouw blog ook kan leren kennen.

Mijn favoriete Blogs:

Spam je blog
Ik vind het leuk om nieuwe blogs te leren kennen dus ik zou het leuk vinden als je me verteld over je blog zodat ik, maar ook de rest gelijk een beeld heeft van wie je bent en wat we van je blog kunnen verwachten.

Bijvoorbeeld:
Hoi, ik ben Stacey, 24 jaar en de blogster achter Legally-Brunette.nl. Hoewel de naam van mijn blog wellicht anders doet vermoeden blog ik niet alleen over mijn werk als jurist, maar lees je bij mij ook alles over eten, fotografie, sporten, kleding en reizen. Dagelijks plaats ik gemiddeld 2 blogs en in het weekend kun je een blog per dag van mij verwachten. 

Laat die spam maar komen!

Tags:
Categorie: Favo, Tips
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.