Tips: Mijn favoriete Ipad Apps

25.06.2014

Foto

Na mijn favorieten Apps voor op mijn Iphone is het nu tijd om ook mijn favoriete Apps voor op mijn Ipad met jullie te delen. Ik gebruik mijn Ipad echt voor van alles en heb hem ook eigenlijk altijd bij me omdat je er van alles op kunt doen. Of het nu gaat om het sturen van een kaartje of het maken en bewerken van foto’s, het kan allemaal met deze apps. 

  
Reclamefolder: Ja het staat niet alleen op mijn Iphone, maar ook op mijn Ipad. Op de Ipad kan ik de folders in een lekker groot formaat bekijken en zit ik op de bank lekker kneuterig door de boekjes te bladeren met een kopje thee.
Facetime: Sinds ik een Ipad heb facetime ik meer met mijn ouders dan ik ze bel, geregeld hang ik een uur met mijn moeder aan de lijn en dat zou voor mijn telefoonrekening desastreuze gevolgen hebben. Inmiddels facetime ik niet meer alleen met mijn moeder maar met iedereen die een Ipad/Iphone heeft en zelfs dus met mijn oma van 80!
Incredibooth: Deze App simuleert een stripje uit een fotohokje en je kunt kiezen voor diverse filters. 2 Jaar geleden maakte ik dagelijks meerdere foto’s met deze app en sinds kort heb ik hem weer ontdekt, hij is gewoon super leuk!

   

Greetz: Een kaartje sturen is zo veel leuker dan een mailtje of whatsappje! Hoewel een handgeschreven kaartje leuker is vind ik de opties via Greetz, met o.a. het toevoegen van foto’s, ook wel erg leuk en stuur ik dus geregeld kaartjes via deze App. 
Benjeweld: Oke, ik ben serieus verslaafd geweest aan dit spel, hoe kinderachtig het misschien ook mag klinken. Zodra ik het begin te spelen kan ik niet meer stoppen.
Bloglovin: Een super handige app voor het lezen en volgen van mijn favoriete blogs.
Uitzendinggemist: Ik ben een tv freak en als ik wakker ben staat de tv aan, no matter what. Dus als er niets leuks op tv is zet ik heel vaak een uitzending op die ik heb gemist. Ik kijk vaak naar actualiteiten programma’s via de App maar ook mooie documentaires hebben wel een voorkeur.

Hebben jullie een Tablet? En wat is jouw favoriete tablet app? 

Tags: ,
Categorie: Favo, Tips
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer stefanie 19.08.2014

  Hoi Stacey, met welke app of programma bewerk je je foto’s? Je hebt altijd zulke leuke foto’s met teksten en andere dingen op je blog. Liefs! X

  • Reageer Stacey 20.08.2014

   Echt bewerken doe ik meestal niet met mijn foto’s. Bijsnijden en teksten plaats ik via Picasa. Om de teksten wat op te spicen heb ik diverse fonts op mijn computer gezet. Ow en ergens op de blog is ook een tutorial te vinden over werken met picasa, mocht je hem niet kunnen vinden moet je maar even gillen dan zoek ik hem voor je op!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.