Move the blog

18.06.2014
Picture

Al maanden wil ik heel graag verhuizen van Weebly naar WordPress, maar het leek nog niet zo makkelijk om mijn berichten van Weebly naar WordPress te verplaatsen. Met behulp van Boyd, lukte het alsnog en dus is vanaf heden mijn WordPress site online!

Wat gaan jullie er van merken?
Als het goed is helemaal niets! De layout is ietjes anders, maar verder is er geen verschil. Als je naar www.Legally-Brunette.nl gaat kom je automatisch op de WordPress pagina terecht.Bloglovin:
Bloglovin wordt als het goed is ook overgezet, ik hoop dat ze dit zo spoedig mogelijk doen, maar ook dat gaat gewoon goed komen.
Nu is de url via bloglovin: http://legally-brunette.weebly.com/ en dat wordt nu gewoon: www.legally-brunette.nl/ Het voordeel van WordPress ten opzichte van Weebly:
Bij Weebly kun je geen berichten inplannen en dat is niet zo een probleem als je af en toe eens een blog plaatst, maar aangezien ik tussen de 10 en 12 blogs per week plaats is het toch wel erg vervelend dat ik altijd achter een computer moet zitten als ik een blog wil publiceren, zeker nu ik 3 weken weg ga en niet weet hoe mijn internet ter plekke zal zijn.

Tags:
Categorie: Legally
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Veronica 18.06.2014

    Oh wat goed dat je over bent! Lijkt me lastig als je geen blogs kunt inplannen, ik ben dat zo gewend dat ik er niet bij stil sta dat het bij sommige aanbieders helemaal niet kan.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.