My Weekly Diary

10.06.2014
De tijd vliegt, inmiddels zitten we al weer in Juni en voor ik het weet ben ik al weer 25 jaar. Afgelopen week woonde ik voor de verandering weer even bij mijn ouders in Amstelveen. Het weekend bracht ik deels weer een beetje door in Amsterdam met lieve vriendinnen en uiteraard liep ik mee met We Own The Night afgelopen zaterdag. Bekijk/lees mijn week

Maandag-Vrijdag
Maandag en dinsdag was ik thuis om zuster te spelen. Maandag nog alleen voor mijn vader maar dinsdag mocht ik gelukkig ook mijn moeder ophalen. Ik ben heel blij dat ik voor mijn ouders kan zorgen en ze op deze manier kan helpen. Mijn ouders staan altijd voor mij klaar als er iets is en nu kan ik iets terug doen. Woensdag tot en met vrijdag heb ik wel gewoon gewerkt, maar zette ik mijn wekker eerder om voor mijn werk vast wat dingen te doen. Gelukkig is er op mijn werk alle begrip voor de situatie en heb ik echt de liefste collega’s maar ook vrienden die er voor me zijn, ook als het me af en toe allemaal even te veel wordt. Sterker nog, mijn collega’s verwennen me met chocolade. Na mijn werk ging ik snel weer naar het huis van mijn ouders om voor ze te koken en boodschappen te doen.
Zaterdag – Zondag
Zaterdag was ik ‘vrij’ van mijn zuster diensten maar niet voordat ik groot insloeg tijdens de boodschappen. Door de Pinksterdagen zijn de supermarkten natuurlijk gesloten en ik moest dus zorgen dat er voldoende eten was voor de komende dagen. In de middag ben ik naar mijn eigen huisje gegaan waar ik een heel leuk document tussen de post vond en een super lief kaartje van vriendinnetje Kelly. Snel daarna ging ik naar de Yoghurt Barn waar ik had afgesproken met vriendinnetje Zowy voor een super gezellige middag. We hadden genoeg om bij te praten en hebben ons kostelijk vermaakt op het terras en op en rond de Albert Cuyp. Na bijna schor te zijn van het lachen en kletsen ging ik boodschappen doen voor het eten van die avond en bracht ik een bezoekje aan de Glutenvrije winkel die vlak bij mijn huis zit en vorige week pas is geopend. Als pre-racefood at ik pasta pesto met rucola. Ik gaf mijn nagels nog even een bijpassende kleurtje bij mijn We Own The Night Shirt en ging ik op de fiets naar het Olympisch Stadion. Aan We Own The Night zal ik nog een aparte blogpost wijden.
Omdat ik zaterdag pas midden in de nacht thuis kwam besloot ik iets langer op bed te blijven liggen en ging ik pas tegen 10’e richting mijn ouders om me daar weer nuttig te maken. Na een beetje in en om het huis dingen te hebben gedaan heb ik ook nog even in mijn bikini in de zon gelegen. Mijn vader had verzocht om macaroni met veel groente dus dook ik de keuken in om dat voor mijn ouders en mezelf te maken en eerlijk is eerlijk, het was heerlijk. Ik maakte veel te veel met als gevolg dat ik nu 4 porties in mijn vriezer kan gaan leggen. Als toetje besloot ik mijn moeder en mijzelf te trakteren op een ijsje bij de beste ijssalon die ik ken. Heerlijk genieten, helaas wel met een icepack op mijn knie om hopelijk zo de zwelling en pijn te laten verminderen.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.