My Weekly Diary

03.06.2014
Dat de afgelopen week een spannende, ingrijpende en intensieve week is geweest weten jullie inmiddels. Het is dan ook niet zo gek dat mijn diary van afgelopen week ook heel vaak het woord ziekenhuis bevat. Gelukkig waren er nog genoeg leuke dingen deze week.

Maandag – Vrijdag
Zoals al eerder aangehaald was het een bijzondere en spannende week waarin de operatie van mijn ouders plaats vond. Ik ga er niet te veel op in omdat ik alle medische zaken van mijn ouders iets privé van hen vind maar beide operaties zijn geslaagd. De dag van de operatie van een lange, uitputtende en spannende dag. Mijn wekker ging al om 05:45 en tegen 02:00 ’s nachts lag ik eindelijk eens in mijn bed. Het was heftig beide ouders even ‘kwijt’ te zijn en in onzekerheid te zitten over hun situatie. Woensdag moest ik echter gewoon naar mijn werk, maar je zult begrijpen dat mijn hoofd er echt niet bij was. Uit het werk haalde ik eerst mijn oma op, de moeder van mijn moeder en samen gingen we naar het ziekenhuis en ik bracht haar ook weer thuis. Op hemelvaart dag begon mijn dag al veel te vroeg met iemand die mij om 08:00 uur wakker belde, echt heel lief dat iedereen zo mee leeft met mijn ouders maar ik kom zelfs niet meer aan slapen toe met al dat gebel. Samen met mijn vriend ging ik even naar Lelystad waar we Bataviastad wilde plunderen maar uiteindelijk met lege handen weg gingen. Vanuit Lelystad gingen we gelijk door naar het ziekenhuis en ik bracht mijn vriend naar huis. De auto moest nog naar Amstelveen worden gebracht ivm parkeerkosten en ik was pas om 21:30 weer thuis waarna ik aan de was van mijn ouders begon. Vrijdag was wederom een lange dag zoals jullie in de plog hebben kunnen lezen.
Zaterdag-Zondag
Wat een rot nacht, ik kwam weer eens niet lekker in slaap en werd om de havenklap wakker, gelukkig viel ik om 6 uur in slaap maar werd ik helaas om 08:30 al weer wakker gebeld door mijn oma. Ik durf mijn telefoon niet op stil te zetten aangezien mijn ouders nu in het ziekenhuis liggen en ik bang ben dat als er iets gebeurd men mij niet kan bereiken. Eenmaal wakker ga ik maar ontbijten, doe ik wederom de was, maak ik mijn huis schoon en maak ik foto’s voor de blog. Om 11 uur word ik door mijn vader gebeld dat hij al naar huis mag, super goed nieuws natuurlijk, maar ik moet dus gelijk mijn spullen voor de komende week inpakken omdat ik bij mijn vader intrek om voor hem te kunnen zorgen. Als straks mijn moeder thuis is kan ik dan ze zorg voor beide op te nemen, maar er moet natuurlijk wel iemand zijn die er voor ze is. Eenmaal thuis heb ik een heerlijke tomatensoep voor mijn vader gemaakt en hebben we samen naar het voetbal gekeken al konden we beide amper onze ogen open houden zo saai als de wedstrijd was na de eerste 20 minuten.
Zondag begon ik met het maken van een ontbijtje voor mijn vader en mijzelf. Ik wilde buiten op het balkon mijn nieuwe springtouw uit gaan proberen maar mijn vader stelde voor het gewoon in de woonkamer te doen, dat vond hij wel komisch. Nou komisch was het want het viel me na een kwartiertje spingen best tegen. Mijn vader verwonderde zich over het filmpje van Doutze die ik keek en wierp zich op als personal trainer, de grappenmaker die zelf niet eens naar de badkamer kan lopen nu, haha. Samen aten we nog wat soep en werkte ik aan de blog terwijl hij lag te slapen. Aan het einde van de middag kwam deed ik boodschappen en ging ik naar mijn moeder alwaar ik voor het ziekenhuis even een duikvlucht besloot te nemen op de trambaan met als gevolg een kapotte broek [Suzanne, de broek van de Zara waar jij ook fan van bent, snik] twee kapotte knieën en handen. De rest van de avond heb ik dus maar rustig op de bank gezeten bij mijn vader.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.