New in: H&M Sandalen

03.06.2014
Sinds vorig jaar ben ik al op zoek naar de ideale sandaaltjes. Menig webshop speurde ik af en menig winkel liep ik in maar ze waren het steeds net niet of ik vond ze veel te duur. Tot ik in de good old H&M tegen dit exemplaar aan liep.

De sandalen die ik zocht moesten aan een aantal eisen voldoen, ze moesten simpel, klassiek doch modern en betaalbaar zijn. Bij voorkeur zocht ik ook nog sandalen die niet plat, platter platst waren zodat ik er ook nog een dag op kon gaan lopen zonder platvoeten en ossen knieën te krijgen.

Naar mijn mening was het een redelijk lijstje maar toch maar bleek het vinden moeilijker dan gedacht aangezien het me in bijna 12 maanden tijd nog niet was gelukt ze te vinden. De exemplaren die wel aan vrijwel alle eisen voldeden waren tussen de 80 en 120 euro, bedragen die ik niet ga neerleggen voor een sandaaltje.

Bij de H&M zag ik echter een uitgebreide collectie aan sandaaltjes en ook nog eens heel betaalbaar. Gezien deze kleuren combinatie zijn deze bij allerlei kleuren en kledingstukken te dragen en door het hakje lopen ze ook nog eens heerlijk. De prijs was 24,95 en ook die voldeed dus aan mijn wensen. Gelukkig kan ik door het lekkere weer ze al volop dragen.

Hebben jullie al sandaaltjes voor de zomer?
Tags:
Categorie: Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.