New in: Longchamp tas

06.06.2014
Afgelopen vrijdag ging ik met mijn chique tweewielige bolide naar de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Waar ik normaliter met een neiging tot kwijlen mij zo snel mogelijk door deze straat probeer voort te bewegen, parkeerde ik mijn bolide dit keer op een daarvoor bestemde ruimte op de stoep voor de winkel van Longchamp. Ik kwam, zag, kocht en verliet de winkel met een nieuwe Longchamp Pliage.

Nee, heel bijzonder is de tas misschien niet, maar sinds mijn eerste Longchamp Pliage al weer 3 jaar geleden ben ik er achter dat er bijna geen fijnere en veelzijdiger tas te vinden is dan deze. Met gemak past mijn laptop in de tas en kan de rest van mijn [veelal overbodige] spullen ook nog mee. Maar ook een bezoekje aan de sportschool is geen probleem met deze tas net als een logeer nachtje of een stapel papieren van kantoor. Voor mij is de tas dus multifunctioneel.

Maar je had er toch een vertelde je net? Klopt! Maar dat was een nepper die ik in Londen op de kop had getikt. Hij heeft het 1,5 jaar gedaan en werd tijdens mijn studie zeer intensief gebruikt en bepakt met laptops, wetboeken en kilo’s profiant om mijn dagelijkse treinreis van en naar Maastricht te overleven. Het einde van mijn studie betekende ook het einde van mijn tas. Toen ik in Thailand voor 5 euro wederom een nep exemplaar op de kop wist te tikken twijfelde ik dan ook niet en schafte ik er direct 2 aan, een blauwe en een zwarte. Helaas hield de zwarte het niet lang vol, nog geen week na thuis komst ging de rits kapot en verdween hij in de prullenbak. Nu, een jaar later miste ik hem wekelijks. Er ging geen week voorbij of ik dacht, oh had ik maar weer een zwarte Longchamp Pliage.

Dus toen ik na de zware dagen van afgelopen week op het terras zat met vriendinnetje Zowy en iemand voorbij zag lopen met de tas wist ik het, ik ga hem gewoon kopen! And so I did, ik ging met mijn tweewielige bolide naar de P.C. Hooftstraat en fietste ik met blozende wangen terug naar huis, hoewel de tas €78,00 euro kostte voelde het feit dat ik een tas in de P.C. Hooftstraat kocht toch wel een beetje overdadig, maar ach, als anderen het niet doen, dan moet je jezelf maar verwennen toch?

Tags:
Categorie: Shoppen
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.