New in: MARC BY MARC JACOBS

04.06.2014
Ebay, het was een medium waar ik tot voor kort veel over las maar nooit gebruik van maakte. Aangezien voor alles een eerste keer moet zijn besloot ik het onlangs gewoon maar eens te proberen. En dus bestelde ik een Iphone hoesje en oorbellen van Marc By Marc Jacobs.

Marc by Marc Jacobs Iphone 5 hoesje
Ik loop al bijna een jaar met het zelfde hoesje met daarop Legally-Brunette. Hoewel ik veel leuke reacties kreeg op mijn hoesje was ik er toch wel een beetje op uit gekeken. Toen ik onlangs een Marc Jacobs hoesje bij een collega zag wist ik dat ik er ook zo een wilde maar schrok me dood van de prijs van de hoesjes. Dus ging ik naar Ebay waar ik dit hoesje kocht voor $9,99 inclusief shipping. Ik kocht het hoesje via deze verkoper.
Oorbellen Marc By Marc Jacobs
Tijdens mijn Ebay zoektocht naar een Iphone hoesje kwam ik ook deze oorbellen tegen die ik gelijk heel erg leuk vond. Hoewel ik altijd parel oorbellen draag leken deze oorbellen mij wel een leuke en welkome afwisseling. De oorbellen kosten maar $4,99 inclusief shipping en zijn in 14 kleuren te bestellen. Ik kocht ze bij deze verkoper.
Kopen jullie wel eens iets via Ebay?
Tags:
Categorie: Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.