Outfit: Cheering voor oranje

17.06.2014
Picture

Morgen is het weer zo ver, om 18:00 uur wordt in Porto Alegre de wedstrijd Australië – Nederland gespeeld. Na de prachtige wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Spanje waarin de mannen van Oranje revange namen op de Spanjaarden is het nu tijd om de Australiërs eens kennis te laten maken met de kusten van ons Oranje voetbal elftal. Aan mijn outfit van morgen zal het niet liggen.

 Morgen avond ga ik de wedstrijd tegen Australië samen met vrienden kijken in een kroeg in de Pijp. Uiteraard kan ik niet aankomen in mijn gele jas met groene schoenen, de kleuren van het Australische elftal, nee een leuke oranje outfit moet het worden.
Omdat mijn oranje shirtjes verwassen/verkleur of gekrompen zijn schoot ik vorige week behoorlijk in de oranje stress wegens het ontbreken van een leuke oranje outfit. Stad en land liep ik af op zoek naar een leuke oranje outfit, maar op een of andere manier was er geen enkel leuk shirt te vinden. Uiteraard lonkte het idee om het officiële oranje shirt te kopen, maar de 70 euro die deze mag kosten gingen me toch net even te ver. Kortom, vrijdag bezocht ik Guus dus maar met mijn oude [serieus, dat shirt is 7 of 8 jaar oud!] oranje shirtje.Echt lekker zat het me niet dus besloot ik heel creatief te zijn voor de komende wedstrijd, een combinatie van sportief en stylish is het geworden.

Shirtje: H&M [LOGG]
Sport BH: H&M
Broek: Nike
Schoenen: Nike
Strikje in haar: Kruidvat
Nederlandse vlag schmink stick: Action

Picture

Wat doe jij aan tijdens de wedstrijd Nederland Australië?
Tags: ,
Categorie: Fashion
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Suusje Q 18.06.2014

    Leuke outfit nog! Ik heb de wedstrijd in een lelijk voetbalshirt gekeken en vanaaf weer denk ik 😉

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.