Outfit: Casual chique summer style

19.06.2014

Foto

Afgelopen maandag was het heerlijk weer, de temperatuur was geweldig en dus was het tijd om van terras naar terras te hoppen. Uiteraard wilde ik er ook met deze zomerse temperaturen een beetje leuk bijlopen en ging ik voor een casual chique look. 

Foto Foto

Het ene moment zaten we vol in de zon en was ik blij dat ik een luchtig topje droeg, het andere moment verdween de zon achter een dik pak donkere wolken en was ik blij dat ik een blazer bij me had. Helaas was de tweede helft van de middag zo bewolkt dat een blazer echt noodzakelijk was, maar dat mocht te pret niet drukken. Hoewel ik vrij onzeker ben over mijn benen vind ik ze in deze outfit nog behoorlijk goed uitkomen en durf ik er met een gerust hart en vol zelfvertrouwen gewoon mee door de stad te lopen, hetgeen overigens tot veel leuke reacties leidt van mannen, maar dat even terzijde ;). 

Ondanks dat de outfit bij elkaar eigenlijk heel goedkoop is vind ik het er toch redelijk chique uit zien door de combinatie van kleuren en materialen. Ik voelde me in ieder geval erg happy in deze outfit!

Wat ik draag:
Top: Primark [4,95]
Blazer: H&M [39,95]
Short: H&M [9,95]
Sandalen: H&M [24,95]
Ketting: We Own The Night, Nike 
Oorbellen: Marc by Marc Jacobs [4,95]

Foto

Tags:
Categorie: Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Anne 19.06.2014

    Leuke outfit! En waarom zou jij nou onzeker moeten zijn over je benen?

  • Reageer Daphne 19.06.2014

    Als er volgensmij iémand niet onzeker hoeft te zijn over haar benen, ben jij het wel! Don’t you dare haha! Leuke outfit verder, zou ik zelf ook wel dragen zo 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.