Personal: What’s in my bag

28.06.2014
Foto

Stac, wat heb je in godsnaam allemaal in je tas zitten? Het is een veel gehoorde vraag gezien de vaak grote afmeting en gewicht van de tas die ik overal mee naar toe neem. Ik zeul liever met een paar kilo extra dan dat ik ook maar enigszins een concessie zou moeten doen aan de inhoud. Wat er allemaal in mijn tas zit laat ik vandaag zien.

 • Portemonnee: Deze is alleen al door de vele klantenkaartjes en pasjes verschrikkelijk dik en zwaar. Die paar keer dat ik verstandig dacht te zijn en de kaartjes niet mee te nemen greep ik mis, dus dan maar liever een stapel in mijn portemonnee….
 • Dopper: Ik heb het liefst altijd wel iets te drinken en te eten in mijn tas zitten. De dopper vind ik een fijne fles die niet lekt en prettig drinkt.
 • Reep: Ik heb bijna altijd wel iets kleins in mijn tas om te eten voor het geval ik echt niets kan vinden onderweg hetgeen met mijn gluten verhaal natuurlijk regelmatig het geval is.
 • Zonnebril: Ik draag al snel mijn zonnebril omdat ik snel last heb van de zon en, ik geef het eerlijk toe, omdat het gewoon mooi staat. Helemaal nu ik een zonnebril op sterkte heb draag ik heel graag mijn zonnebril.
 • Bril: Ik heb sinds een weekje of 2 week weer mijn lenzen in en draag nu dag lenzen. Als ze me irriteren wil ik direct mijn bril op kunnen zetten en niet moeten wachten tot ik die thuis pas kan pakken, dus mijn bril zit ook altijd in mijn tas.
 • Oogdruppels: Op kantoor hebben we airco en werkelijk iedereen heeft last van zijn ogen, ik sinds kort ook maar met deze druppels gaat het prima.
 • Zakdoekjes: Gewoon omdat je ze altijd bij je moet hebben voor verschillende dingen.
 • Desinfectie gel: Niet altijd hebben ze ergens fijne zeep dus dan gebruik ik na het wassen van mijn handen vaak ook nog desinfectie zeep.
 • Lipgloss: Mijn favoriete lipgloss van de Rituals met een SPH factor er in en hij zorgt er voor verzorgde en zachte lippen, heel fijn spul!
 • Spiegeltje: Sinds kort zit dit pas in mijn tas maar ik moet zeggen dat het wel erg fijn is een spiegeltje, just in case.
 • Elastiekjes: Altijd handig
 • Borstel: Ik fiets veel en dat betekend wel eens dat mijn haar in coupe vogelnest zit als ik ergens aan kom, dus een borstel is geen overbodige luxe.
 • Notitie boekje: Mocht ik een idee hebben voor de blog dan vind ik het doorgaans leuker dat hardcopy op te schrijven dan in mijn telefoon. Dit boekje is ideaal.
 • Pennen: Om dingen ook daadwerkelijk op te kunnen schrijven
 • Sleutels: Omdat thuis komen anders zo lastig gaat
 • Deo: Geen verklaring nodig denk ik 😉

Zeul jij ook altijd vele kilo’s met je mee in je tas of probeer je juist altijd zo min mogelijk mee te nemen? 

Tags:
Categorie: Persoonlijk
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Andrea 28.06.2014

  Ik vind de inhoud nog best meevallen hoor!

 • Reageer blauwesokken 29.06.2014

  Leeeuk om te zien!! Dat opvouwbare haarborsteltje is handig. En ik herken het helemaal; liever te veel mee dan te weinig! 😉 Behalve met stappen ofzo, dan liever een heel klein tasje voor telefoon, pinpas en sleutels.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.