Plog 11/6

12.06.2014

Foto

Zoals het overzicht al doet vermoeden was de plog dag van gisteren een dag waarop sushi werd gegeten. Maar niet alleen was het tijd voor sushi, ook deelde ik op mijn werk uit met een homemade cake om te vieren dat ik mijn diploma binnen had. Tussendoor moest er ook nog gewerkt worden en paste ik bij de Perry de nodige backpacks. Kortom, mijn plog van woensdag 11 juni.

Wakker worden na een kort nachtje slapen is altijd lastig, ik kijk een beetje naar het nieuws waarna ik mezelf uit bed sleur. Na het douchen maak ik me op en maak ik mijn havermoutpap. Na het ontbijt maak ik nog even foto’s van mijn appel kaneel cake die ik de avond er voor heb staan maken en die mee moet naar kantoor om te vieren dat ik mijn diploma heb gehaald. Het recept van de cake, gemaakt van amandelmeel, komt volgende week online. Nog snel maak ik even een selfie voor ik op de fiets stap naar het station.
Op het werk deel ik dus uit met cake om te vieren dat ik mijn diploma binnen heb en van een collega krijg ik een super schattig roze Iphone kabeltje! Op mijn werk is het een gekke drukte en mijn gedachtes dwalen helaas iets te vaak af naar mijn vakantie. Tussendoor schrijf ik mijn verhaal over mijn reis en heb ik wel 100 keer gedacht het eerste deel er uit te halen. Uiteindelijk besloot ik toch maar iets te vertellen maar het koste wel even wat moeite om het op te schrijven. In de lift naar beneden bedenk ik me ineens weer dat ik zou gaan ploggen en maak ik snel een selfie.
Van mijn werk moet ik de bus pakken op station Bijlmer Arena, maar niet voordat ik bij de Perry allerlei backpacks ga passen en bekijken. Het exemplaar om mijn rug op de foto gaat het waarschijnlijk worden, alleen dan in de vrouwen uitvoering. Ook bij de Decatlon besluit ik nog even binnen te lopen en te kijken, maar de tassen vind ik daar een stuk minder handig en de kleuren….. Tsja ik hou het bij een donker groene Nomad tas denk ik. Inmiddels is het al half 7 en haast ik me naar de bus die me naar Amstelveen moet brengen.
 Samen met vriendinnetje Annemijn, die ik al veel te lang niet meer had gezien, ga ik eten bij Kokusai in Amstelveen. Ben ik normaal gek op sushi, deze vond ik een beetje aan de droge kant helaas. Desalniettemin was het wel erg lekker hoor en de witvis die bij mijn favoriete restaurant Genki niet meer op de kaart staat was daar wel aanwezig en was heerlijk, dus je zult begrijpen dat ik die 4 keer heb besteld zonder enige schaamte.
Na het etentje ga ik met de metro terug naar het Amstel Station waar ik mijn fiets op haal. Onderweg luister ik op repeat naar het nummer van Michael Jackson en Justin Timberlake ‘Love Never Felt So Good’ een heerlijk nummer en een stuk beter dan het liedje ‘When I was your man’ van Bruno Mars die de afgelopen 1,5 week maar in mijn hoofd bleef zitten. Eenmaal thuis maakte ik nog snel even mijn lunch klaar voor de volgende dag en dook ik in bed waar ik nog even naar VI keek om zo goed voorbereid de voetbalpoule op mijn werk in te kunnen vullen.
Tags:
Categorie: Plog
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.