Plog 18/6

19.06.2014
Picture

Hoewel het gisteren een gewone werkdag was heerste er al vanaf de vroege uurtjes een euforische stemming op kantoor. Het zou geen lange werkdag worden zoals de dag er voor maar iedereen zou uiteraard op tijd weg gaan om niets te missen van de wedstrijd. Bekijk en lees snel mijn plog van woensdag 18 juni.

Picture

Eindelijk kon ik weer een beetje slapen, na weken van niet of amper slapen pakte ik maar liefst 10 uurtjes en men wat voel je, je dan herboren als je wakker wordt. Maar goed herboren stapte ik onder de douche en waste ik me natuurlijk met de oranje bus douche schuim van de Rituals waarna ik me aankleden, het nieuws keek en ontbeet, wederom in oranje stemming. Tijdens het ontbijt zag ik de quote voorbij komen op Instagram, heel treffend en goed om af en toe dit soort dingen te lezen en je te realiseren dus vandaar dat ik hem ook even met jullie wil delen. Na het ontbijt sprong ik op de fiets naar kantoor.
Picture

Op kantoor heerste er vanaf vroeg in de morgen een echte oranje stemming en het ging ook bijna de hele dag over de wedstrijd van die avond. Op mijn bureau stond een memoblok met daarop: ‘Na vandaag nog maar 2 dagen werken tot de vakantie’ en wat is dat een heerlijk idee zeg! Als lunch at ik 3 crackers met filer americain maar ik had zo veel honger dat het geheel al op was voordat ik een foto maakte, sorry! Tussendoor dronk ik heel veel thee en in de middag haalde ik een groente sap op mijn werk. Het is best prijzig dus ik haal het maar 1 keer per week maar het is zo onwijs lekker om een vers groente sapje te drinken op je werk! Die kaart, tsja het is een beetje traditie bij ons dat als een collega jarig is er een schandalige schaam kaart wordt gemaakt en deze collega kwam er dus ook niet genadig van af. De bitterballen die je links op de foto ziet staan moest ik gezien de gluten helaas aan me voorbij laten gaan maar man wat had ik graag mijn tanden gezet in een bitterbal!
Picture

Hoewel ik me al vanaf 16:45 voor nam om van kantoor te gaan zoals de rest van mijn collega’s was het uiteindelijk pas 17:30 toen ik vertrok. Toen ik eenmaal op de fiets zat was het dus flink doortrappen geblazen en fietste ik als een malle richting de Pijp waar ik met Zowy, Jitze en Roxy had afgesproken om de wedstrijd te gaan kijken. Helaas zagen we amper iets van de eerste helft van de wedstrijd omdat we niet echt een tactische plaats hadden uitgekozen om te kijken maar de tweede helft zaten we front row bij een wijn bar en hadden we gelukkig goed zicht op de wedstrijd die in de tweede helft gelukkig een stuk beter liep dan in de eerste helft. Na de winst waren we natuurlijk uitzinnig en ik verheug me er nu al op om de wedstrijd komende maandag tegen Chili te gaan kijken in Kuala Lumpur! Na de wedstrijd ging ik nog even snel naar de AH voor een avocado en kalkoenfilet waarna ik mezelf thuis verwende met een bakje yoghurt met mango en druiven in de Australische kleuren om een beetje in de stemming te blijven. Uiteraard keek ik nog even naar de nabeschouwing van de wedstrijd en de wedstrijd Spanje Chili waarna ik op tijd naar bed ging.

Hoe hebben jullie voetbal gekeken?
Tags:
Categorie: Plog
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.