Plog: Vrijdag 30 mei

01.06.2014
Wat een week, een van de heftigste weken uit mijn leven. Tussendoor probeer ik toch ook nog een beetje te genieten en te ontspannen en dus ga ik lunchen met mijn vriend en drink ik koffie op een zonnig terras. Ook besluit ik mezelf eens even schandelijk te verwennen met wat nieuwe spullen. Uiteindelijk wordt het weer een lange uitputtende dag.

Mijn vrije vrijdag maar toch gaat om 8 uur mijn wekker, niets uitslapen dus. Gelukkig schijnt de zon, ik vind het altijd heerlijk om de woonkamer in te lopen en het zonnetje naar binnen te zien schijnen. Ik maak een ontbijtje met fruit, kwark en mymuesli. Bij het ontbijt drink ik een kopje koffie en ondertussen zet ik snel mijn blog van de ochtend online. Na het ontbijt spring ik onder de douche en kleed ik me aan. Make-up is geen overbodige luxe als je al zeker een week maar maximaal 4 uurtjes per nacht slaapt dus ik leef me uit met foundation onder mijn ogen. Op het moment dat ik weg wil belt mijn oma om te vragen hoe het gaat, iets later dan gepland dus ga ik weg.  Om iets over 9’e spring ik op de fiets naar een afspraak nabij het westerpark en ondertussen bel ik naar het ziekenhuis om te informeren naar mijn ouders en heb ik mijn vader nog even aan de lijn.
Na mijn afspraak fiets ik richting de kalverstraat en haal ik bij Nike mijn racepack op voor volgende week en ik pas nog even een korte broek die ik uiteindelijk niet koop. Inmiddels is het bijna 12 uur en loop ik richting het kantoor van mijn vriend, we gaan gezellig samen lunchen bij de Bagel en Beans. Na de lunch heb ik aansluitend met vriendinnetje Zowy afgesproken met wie ik heerlijk bij klets onder het genot van de zon en soja latte’s. Na onze caffeine shots gaan we nog even naar de H&M waar ik super leuke sandaaltjes scoor. Op het terras heb ik besloten iets te kopen wat ik al tijden wil en dus fiets ik naar de PC Hooftstraat waar ik de Longchamp winkel binnenstap en met een tas naar buiten loop. Snel fiets ik richting huis, maar niet voordat ik een pakketje op haal bij het postkantoor.
Eenmaal thuis drop ik mijn spullen en vijf minuten later loop ik al weer richting het amstel station om de auto van mijn moeder op te halen. De afgelopen tijd stond hij voor de duur, maar de kosten per uur zijn zo hoog in de straat dat ik 30 euro kwijt was geweest als ik hem vandaag had laten staan. Als ik in Amstelveen ben rij ik met de auto naar het ziekenhuis alwaar ik parkeer in de garage waar ik gratis kan parkeren via het werk van mijn moeder. Eenmaal in het ziekenhuis is het altijd weer kiezen naar wie ik eerst ga aangezien mijn ouders niet samen liggen. Ik blijf een paar uurtjes bij mijn ouders en neem wat was mee en noteer de boodschappen. Vervolgens ga ik boodschappen doen bij de AH en inmiddels zit ik er flink door heen en ben ik dood moe.
Om 21:15 ben ik uiteindelijk thuis en ruim ik de boodschappen op en ga ik koken. Nou ja, dat koken werd geen koken want mijn oma belde en inmiddels was het bijna 22:00 dus at ik maar wat yoghurt met fruit en muesli. Ondertussen deed ik de was die ik van mijn ouders mee kreeg en kroop ik in bed met een warme pittenzak voor mijn buik. Na nog wat tv te hebben gekeken val ik om 23:45 in slaap, helaas niet voor lang want om 02:00 word ik wakker en duurt het tot 06:00 tot ik weer in slaap val en vanmorgen werd ik al weer om 08:30 wakker gebeld…..
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.