Your Questions – My Answers

27.06.2014
Picture

Na mijn oproep voor vragen kwamen er de afgelopen tijd geregeld vragen binnen druppelen. De een stelde een vraag over hardlopen, de ander legde het vuur aan mijn schenen en stelde wat scherpen vragen. Inmiddels heb ik al jullie vragen beantwoord, lees dus hieronder jullie vragen met mijn antwoorden.

 Marleen:
Heb je al nagedacht over je nieuwe marathon-schema en trainingen?
Eerlijk gezegd niet, de reden hiervoor is omdat ik de marathon in oktober niet ga lopen. Het lopen van een marathon de komende tijd is me ten strengste verboden door mijn artsen. Tijdens de trainingen heb ik mijn lichaam uitgeput en heb ik zwaar ijzertekort en bloedarmoede opgelopen. Hiervan moet ik eerst volledig zijn genezen voor ik weer duursporten mag gaan beoefenen dus laat staan het trainen voor een marathon.
Je hebt nu niet meer de begeleiding via het dreamteam, maakt dat het spannend?
Mocht ik een volgende marathon gaan lopen dan zou ik het stiekem heel erg fijn vinden om het juist alleen te doen. Ik heb de vorige keer heel veel van mezelf gevraagd onder heftige omstandigheden en ik ben zo ver gegaan juist doordat ik de druk heel erg voelde van het blad en het team. Enerzijds was dat natuurlijk super fijn natuurlijk maar daardoor ben ik eigenlijk te ver gegaan op bepaalde vlakken.

Kim:
Ik zou wel graag willen weten welke reizen je allemaal nog zou willen maken.
Nu ik momenteel in Indonesië zit kan ik die bestemming weer van mijn lijstje afhalen. Azië blijft echter wel een werelddeel waar ik nog veel zou willen zien, ik zou graag naar Singapore willen voor een paar dagen, de Filipijnen bezoeken, maar ook Loas en Cambodja lijken me erg mooi. Buiten Azië zou ik nog heel graag op safari willen in Afrika en Amerika staat ook nog hoop op mijn lijstje. Boven aan staat momenteel toch echt een een weekje New York.

Meike:
Stel dat je opnieuw een studie zou moeten kiezen, zou je dan weer voor rechten kiezen?
Nee, en dat dan met hoofdletters en vele uitroeptekens. Ik twijfel al jaren over een hele andere kant op gaan maar heb nooit het lef gehad het echt te doen.

Sanne:
Stel je zou een totaal ander kapsel moeten nemen wat zou het worden?
Een lange boblijn zou ik wel heel erg gaaf vinden al durf ik het niet. Momenteel ben ik heel hard aan het hopen dat mijn haar heel snel gaat groeien en weer vol wordt zoals het vroeger was en ik denk dat ik de komende jaren het dus ook gewoon lekker lang blijf houden, maar die lange bob, ooit komt die er wel.
Waar ben je bang voor en waar was je vroeger bang voor?
Ik ben heel bang voor kikkers en dat is geen onzin, ik word echt gek als ik zo een beest zie. Vroeger was ik vooral heel bang voor heksen en inbrekers, voor die laatste ben ik trouwens nog steeds wel bang maar niet meer dat ik er nachten wakker lig hoor ;).
Welke designer tas zou je willen hebben?
Heel eerlijk kan ik me geen tas voorstellen waar ik ooit meer dan 200 euro voor zou betalen, is dat heel gek? Ik ben namelijk heel erg blij met de tassen die ik nu heb. Mocht ik ooit verliefd worden op een donkere
Wat vind je het meest vervelende aan het huishouden?
Dweilen, echt dat is de enige reden geweest waarom ik een tijdje een schoonmaakster heb gehad.

Leonie:
Wil je kinderen?
Als het me ooit gegund is en als ik ze een stabiele basis kan geven dan zou ik heel graag kinderen willen. Maar nu zou ik er nog niet klaar voor zijn en ik zou ze ook geen goede basis kunnen geven, dus laten we nog maar wat jaartjes wachten.
Ga je graag uit eten? En zo ja waar? Kun je de adresjes delen?
Ja ik ga heel graag uit eten, het liefst eet ik Sushi bij Genki waar ze goede sushi hebben voor een fijne prijs. Andere restaurantjes die ik erg leuk vind zijn Fifteen, De Italiaan en La Valade in Amsterdam oost.
Hoeveel geld geef je per maand uit aan kleding? En bij welke winkels?
Oe dat verschilt heel erg maar meestal toch wel tussen de 100 en 200 euro denk ik…. Dat is best veel zeker he? Ik koop meestal kleding bij Zara, H&M en Primark.

Ellen:
Welke hardloop sokken gebruik je nu en waar had je eerder last van blaren?
Ik had last van blaren onder en aan de zijkant van mijn grote tenen, die blaren waren bijna chronisch te noemen, en voor de rest kwamen er veel op verschillende andere plekken. Sinds ik de anti-blister sokken van Nike gebruik heb ik er veel minder last van. Ik zeg niet dat ik nooit meer blaren heb na het lopen maar na de marathon had ik maar 3 blaren en geloof me voorheen had ik na 5 kilometer al 12 blaren! Naar mijn weten kun je ze kopen bij Zalando of in de Nike store.

Linn:
Je bent nu weer vrijgezel, ben je al weer aan het daten of moet je er niet aan denken?
Op het moment van dit schrijven is het net 3 weken over tussen mij en mijn vriend. De wond ligt nu nog wel open en ik weet niet of ik al helemaal klaar ben voor iets nieuws. Maar mocht ik iemand tegen komen die ik heel erg leuk vind, waar ik een klik mee heb en waar het gezellig mee is dan sta ik daar wel voor open. Al met al heb ik nu zo iets van ik zie wel wat er op mijn pad komt en hoe alles loopt maar ik ga er niet naar op zoek.
Wat zoek je in een eventuele nieuwe partner?
Haha, heb je even? Respect, vertrouwen en gelijkwaardigheid vind ik heel belangrijk in een relatie, zonder dat kun je niet iets opbouwen. Wat ik belangrijk vind in een partner is dat je met elkaar kunt lachen, huilen, praten, maar het ook oneens met elkaar kunt zijn op zijn tijd en elkaars meningen en standpunten dan toch blijven respecteren. Mijn wens is om een partner te vinden waar ik mezelf bij kan zijn, die me op mijn gemak stelt en die trots op mij is en op wat wij samen hebben, net als dat ik trots op hem zal zijn omdat hij doet waar zijn hart ligt en waar hij achter staat. Ambitie en spontaniteit vind ik ook heel belangrijk. Daarmee bedoel ik geen workaholic nee, je hoeft geen carierre tijger te zijn maar je moet wel een doel hebben in het leven waar je voor werkt en je moet ook een beetje outgoing zijn en niet vele avonden op de bank zitten met een videogame, maar ook lekker weg gaan samen. En als laatste sportiviteit en fitheid, nee hij hoeft niet iedere dag in de sportschool te zitten maar hij moet wel lekker sporten en fit zijn en niet 3 keer per week pizza en patat eten. Zo uitgebreid genoeg?
Je werkt veel uren per week op je werk, ben je dan alleen aan het werk of doe je ook stiekem wel eens iets aan je blog op je werk?
Een eerlijk antwoord? Ja ik doe wel eens wat aan mijn blog, maar als ik tot 20:00 uur moet wachten op een conference call zijn er veel collega’s die even naar de mediamarkt lopen of ergens iets te eten halen, ik niet dus ik denk dat ik die uren voldoende compenseer. Mijn collega’s weten trouwens van mijn blog maar volgen hem geloof ik niet, althans niet zover ik weet.
Wat vind je je slechtste eigenschap? 
Mijn perfectionisme, alles moet perfect zijn en vaak verwacht ik dat dan ook van anderen.
Stel je mag van kledingkast met iemand wisselen, met wie zou dat dan zijn?
Zeker weten met die van Kate Middleton, zij heeft echt een prachtige stijl!

Tags:
Categorie: Persoonlijk
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Josianne 27.06.2014

  Leuk om te lezen meis, en om zo meer over je te weten te komen 🙂 Geniet van je vakantie!

 • Reageer Margot 27.06.2014

  Aaaah die blaren aan de zijkant van de grote teen heb ik ook last van. Ik heb ook nog met nike anti-blisters gelopen, maar ik had onlangs de korte versie daarvan gekocht voor in de zomer en die zijn extreem dun… Zo dun dat ik steeds het gevoel had dat ik met een stukje van de onderkant van mijn voet tussen de zool van mijn schoen en de zijkant van de schoen belandde en daardoor ook gigantische blaren kreeg.
  Nu loop ik met de Falke RU4 (cushioning versie en gewone) en sindsdien heb ik veel minder last van de onderkant van mijn voet, maar die aan mijn grote tenen blijven gewoon…

  Ik heb ergens gelezen dat je door je veters anders te knopen (je gebruikt dan het tweede gaatje bovenaan je schoen ook) minder wrijving zou hebben (zou ook een oplossing kunnen zijn voor blauwe teennagels waar ik ook chronisch last van heb). Ga het binnenkort eens proberen!

 • Reageer marleen 27.06.2014

  ahh ik weet niet meer of ik die vragen stelde toen ik al wist dat je rustiger aan moet doen of dat ik dat nog niet wist. vervelend dat het zo lang aanhoudt! een marathon dit jaar lijkt me dan inderdaad geen goed idee, jammer wel! zeker omdat je voor de nierstichting (?) voor je ouders wilde lopen. dan maar de 8 of de halve marathon als je je goed voelt? de afstand maakt niet uit als je voor het goede doel loopt denk ik 🙂 🙂 als je maar geniet en je grenzen niet over gaat. 😉

 • Reageer Andrea 27.06.2014

  Leuk om te lezen!

 • Reageer Ima 26.01.2015

  Het grappige is dat ik vaak bij mensen zie staan dat perfectionisme een slechte eigenschap is, terwijl heel veel mensen dat alleen maar zeggen bij negatieve eigenschap omdat het ook iets positiefs kan zijn. Jij bent echt de eerste waarbij ik denk wow ja, dat klopt wel. Niet dat het heel erg negatief is, zo bedoel ik het niet, maar ik kan me voorstellen dat het soms lastig is. Maar het is wel ook iets goeds, want het haalt wel het uiterste in je naar boven en je bent echt een doorzetter! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.