Ready for take off

21.06.2014
Picture

Zaterdag ochtend 10:00 uur, het is niet uitzonderlijk te noemen dat ik al uit bed ben en volledig ben aangekleed. Wat wel nieuws is, dat voor mij een volledig volgepakte backpack ligt met daarin spullen waar ik het de komende 3 weken mee moet gaan doen. Om 15:30 vertrekt mijn vliegtuig op weg naar een mooi doch spannend avontuur.

Omdat jullie afgelopen week al een overkill hebben gehad aan vakantie kriebels/inkopen/plannen en schema’s doe ik er nog maar een travel blogje uit.

Gisteravond heb ik alles in mijn backpack gedaan nadat ik me eerst even tijdens de vrijdagmiddag borrel heb laten gaan bij de karaoke. Als afsluiting van het TV seizoen stond er voor de gelegenheid namelijk een karaoke machine in onze inpandige bar. Op mijn werk heb ik alles uiteindelijk na een lange werkdag met een gerust hart over kunnen dragen of af kunnen sluiten dus daar hoef ik me de komende 3 weken geen zorgen over te maken.

Over 2 uurtjes komen mijn ouders voor rijden met de auto en brengen ze maar Schiphol en dan gaat het echt beginnen.

Omdat ik volledig wil gaan genieten zal ik niet iedere dag vanuit daar gaan bloggen. Dat betekend dat ik vrijwel alles heb voorgeschreven en 1 keer per week een update uit Indonesië zal plaatsen. In de praktijk houdt dit in dat er niet de reguliere 2 artikelen per dag online komen, maar nog maar een per dag die om 10:00 uur online komt.
Ik ga zeker al jullie comments bijhouden dus blijf gewoon lekker lezen en reageren!

Tot over 3 weken en veel lees plezier de komende weken!

Tags:
Categorie: Reizen
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Suuz 21.06.2014

    HEEL VEEL PLEZIER!!!!

  • Reageer Manon 22.06.2014

    Heel veel plezier, geniet van deze mooie reis!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.