Schilderij van en door mijn moeder

13.06.2014

Foto

Soms zie je iets wat je heel graag wilt hebben, maar niet kunt betalen. Zo was het ook met een soort gelijk schilderij als op deze foto. Hij koste maar liefst 275,00 euro en dus vervloog mijn droom om dit schilderij boven mijn bank op te hangen. Maar niets is minder waar, mijn moeder ging aan de slag en maakte speciaal voor mij dit schilderij.

Al weer 1,5 jaar geleden zag ik een schilderij met de tekst ‘Listen to your’ met daarbij een hart in steentjes in een etalage in Rotterdam. Ik maakte een foto en was verkocht, dit schilderij wilde ik hebben voor boven mijn bank. De tekst is me op het lijf geschreven en zou ik dagelijks tegen mijzelf moeten zeggen. Helaas ben ik vaak meer bezig met het anderen naar de zin te maken en het goed te doen voor anderen dan naar het luisteren naar mijn eigen hart. 

Door de prijs kon ik hem helaas niet kopen destijds, maar ik maakte wel een foto die ik naar mijn moeder stuurde. Vorig jaar begon ze met het maken van een proef schilderij die ik kreeg toen ik terug kwam van mijn reis door Thailand, een heel mooi en speciaal schilderij waar ik al ontzettend blij mee was. 

Na de marathon kwam ze echter met een nog grotere verrassing, ze had namelijk ook het andere schilderij gemaakt, een kopie van het schilderij dat ik in de etalage had zien hangen en dat ik zo graag voor boven mijn bank wilde hebben! Ik ben onwijs blij natuurlijk met het schilderij, dat nog veel meer waarde heeft voor mij omdat het speciaal voor mij door mijn moeder is gemaakt.

 Foto Foto Foto

Tags:
Categorie: Health
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.