Throwback Thursday – 20 jaar geleden

26.06.2014
Picture

Hoewel ik mezelf absoluut geen voetbal hater wil noemen is het nu ook weer niet zo dat ik iedere zondag met mijn bord op schoot naar studio sport aan het kijken ben. Hoe anders is dat echter tijdens het WK, vanaf 18:00 gaat de livestream aan en mis ik geen minuut van de wedstrijden. Dat ik vroeger ook al een fanatieke spupporter was tijdens het WK bewijst bovenstaande foto.

Op 26 juni 1994 is bovenstaande foto gemaakt, vandaag precies 20 jaar geleden dus! Hij kwam toevallig vorige week voorbij toen ik aan het kijken was naar oude foto’s. Mijn vader, die normaal echt niet uitgedost voor de TV zit heb ik destijds voor de gelegenheid dus maar een petje op laten doen en zoals je ziet kon ik destijds al heel mooi vlaggetjes op zijn gezicht aanbrengen…. Het shirt dat ik aan heb op de foto heb ik van mijn moeder gekregen bij de Blokker en was veel te groot, er staat me iets van bij dat de mascotte van het WK er op staat.
Nu zal ik trouwens niet snel meer thuis een wedstrijd kijken, ik duik liever de kroeg in om het met andere te kijken. Dat uitdossen dat doe ik nog steeds wel. Een oranje shirt, vlaggetjes op mijn wangen, maar daar laat ik het bij, ik hoef geen oranje wimpers te hebben of van top tot teen in het oranje te lopen.
Picture

Wat ik op bovenstaande foto aan het doen ben durf ik je niet te vertellen maar ik meen me te herinneren dat het op een sportdag was tijdens het WK en dat mijn tand los zat, maar ik geef toe dat het een nogal vreemde pose is.

Dit WK zullen we alleen samen naar de finale kijken, wat dat ook mag gaan worden. En pap, ik zal je het niet aan doen om je gezicht weer helemaal onder te gaan kliederen.

Keken jullie vroeger ook al veel naar voetbal of kijk je uberhaubt nog steeds niet? 

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Margot 26.06.2014

    Tijdens het WK en het EK durf ik wel eens naar de voetbal kijken, zeker nu we als belgen eindelijk weer eens meedoen! Het leeft hier ook in het land heb ik zo het gevoel. We doen ook altijd een wedstrijdje pronostiek met de collega’s dus dat geeft het wel een extraatje. Anders heb ik eigenlijk totaal geen interesse in de voetbal 🙂

  • Reageer Bente 26.06.2014

    Wat een schattige foto van jou en je vader 🙂 ik kijk bij elk ek en wk in ieder geval de wedstrijden van Nederland! Ik ben er dol op 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.