Tips: Mijn 10 favoriete Iphone Apps

11.06.2014
Liep ik iets meer dan 10 jaar geleden nog rond met een Nokia 3310 en kon ik me uren vermaken met het maken van ringtones en het spelletje snake. Tegenwoordig ziet een telefoon er heel anders uit en kan ik me uren vermaken met allerlei verschillende Apps. Vandaag een greep uit mijn favoriete Iphone Apps.

1. Instagram: De App die als eerste wordt geopend als ik in de ochtend wakker word is de Instagram App. Heerlijk vind ik het om te scrollen door de foto’s en om zelf foto’s te plaatsen. Ik zou me echt vervelen zonder deze App.
2. Bloglovin: Een hele handige app om toch op de hoogte te blijven van wat er op allerlei verschillende blogs gebeurt. Meestal check ik deze App als ik in de trein, tam, bus of metro zit zodat ik iets te lezen heb.
3. Nu.nl: De App die wordt geopend zodra ik mijn hele Instagram Feed heb bekeken. Ik ben een nieuws junkie en vind het heerlijk om door de nieuwsberichten te scrollen.
4. Druppel: Als ik ook maar een beetje vermoed dat het kan gaan regenen gebruik ik deze App, ik wil immers niet door een enorme hoosbui op de fiets naar mijn werk of juist naar huis. Meestal kloppen de voorspellingen van de App erg goed.
5. Reclamefolder: Oke, dit is echt mijn guilty pleasure. Ik kan niet wachten dat er op zondag weer nieuwe folders in de App staan. Heerlijk vind ik het om door alle blaadjes heen te gaan.
6. Appie: Gewoon een handige App, vooral het boodschappenlijstje en de recepten zijn veel gebruikte features van de app. Wat ik vooral handig vind is dat je het lijstje kunt instellen op jouw AH zodat je lijstje op de route van de winkel staat.
7. Sudoku: Met de slapenlozen nachten die ik al maanden heb is dit mijn poging om in slaap te vallen. Na 3 potjes beginnen mijn ogen zwaar te worden en val ik meestal in slaap.
8. Upcoming: Echt de meest bizarre dingen komen voorbij op deze app en het is gewoon heerlijk om even te lachen en je gedachten te verzetten met deze gekke lijstjes en berichten.
9. Producteev: Een handige App waar ik de planning voor mijn Blog in zet. Naast de app kun je ook online inloggen en kun je diverse meldingen instellen. Toen ik mijn scriptie schreef gebruikte ik hem al en zette ik mijn deadlines hier ook in, het is dus een hele handige app vind ik zelf, die je trouwens ook op je Macbook kunt installeren als App!
10. Nike Plus Running: Helaas gebruik ik hem de laatste tijd amper, maar het blijft een leuke app. Inmiddels heb ik al 1804 kilometer gelopen via de App, bizar als je bedenkt dat ik dus gewoon naar Zuid Spanje zou kunnen zijn gelopen…
Wat zijn jouw favoriete Apps? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.