Weekly Diary

23.06.2014
Picture

Deze week een iets kortere weekly diary dan jullie van mij gewend zijn doordat ik as we speak ergens in Kuala Lumpur loop. Toch vond ik het wel even leuk de gebeurtenissen van maandag tot en met vrijdag met jullie door te nemen. Deze week kleurde natuurlijk weer een beetje oranje en stond verder in het teken van de voorbereidingen voor mijn reis.

Maandag was echt geen bijzondere dag deze week. Ik moest werken en bleef helaas weer veel te lang zitten op kantoor. Toen ik thuis kwam ging ik aan de slag met het opruimen van het huis, de was en alvast wat spullen pakken en klaarleggen voor mijn reis. Verder heb ik de hele avond fanatiek zitten bloggen aangezien ik toch wil proberen iedere dag een blog online te laten komen.

De hele nacht heb ik wakker gelegen en ik heb werkelijk waar geen seconde geslapen. Zoals je, je voor kunt stellen was het op het werk dinsdag dan ook uitzitten en wachten tot ik eindelijk naar huis zou kunnen gaan. Om toch een beetje moe te worden besloot ik te gaan hardlopen, wel op een rustig tempo want ik ben nog steeds niet af van mijn bloedarmoede maar ik moest iets doen om moe te worden…. Uiteindelijk ging het lopen redelijk en viel ik rond half 11 in slaap en heb ik de hele nacht echt heerlijk geslapen.

Woensdag was plog dag en dus hebben jullie al uitgebreid kunnen zien hoe ik woensdag de voetbalwedstrijd Nederland-Australië heb gekeken in de Amsterdamse Pijp met vrienden.

De laatste dagen voor een vakantie zijn uiteraard altijd druk op werk aangezien je nog veel moet afronden en af wilt hebben en dus moest ik er flink de beuk in zetten om alles af te krijgen. Ik werkte dan ook erg hard en hield amper pauze om er maar voor te zorgen dat ik alles af zou krijgen. Uit het werk ging ik naar de Kruidvat om mijn fotoboek van Thailand op te halen, ik maakte tomatensoep en moest iets brengen naar iemand. Verder belde ik nog met mijn ex-schoonzusje en begon ik vast met wat kleding klaarleggen voor de vakantie

Vrijdag was gelukkig de laatste dag voor de vakantie en men wat was dat een heerlijk gevoel ondanks dat er heel veel te doen was op mijn werk maar ook nog op het laatste moment op de blog. Uiteindelijk was ik om 7 uur klaar met werken waarna ik op de borrel nog even karaoke heb gezongen ter afsluiting. Thuis had ik het meeste al klaargelegd en ingepakt maar uiteindelijk heb ik tot 03:00 uur liggen whatsappen in bed, ach er zijn ergere dingen haha.

Zaterdag-Zondag 
Zaterdag ochtend, het moment dat ik dit schrijf, ik vertrek bijna naar Schiphol! Spannend, mijn fiets staat in de box bij een vriendin en al mijn spullen staan klaar. Mijn vissen gaan uit logeren bij mijn ouders die mij straks op komen halen. Nog een paar uurtjes en dan zit ik in de lucht. Ik vlieg om 15:30, kom tegen middernacht lokale tijd aan in Dubai en 4 uur later vertrek ik naar Kuala Lumpur waar ik lokale tijd 15:05 aan zal komen op zondag.

Tags:
Categorie: Diary
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.