My Weekly Diary

16.06.2014
Foto

Afgelopen week werd mijn plan om naar Indonesië te gaan definitief en begon ik met de voorbereidingen. Naast de voorbereidingen was er vooral heel veel gezelligheid aangezien ik iedere avond wel een afspraak had met een vriendinnetje. Van de yoghurt barn, sushi, Groots van een zachte G, Sla tot ijs van Da vinci, ik genoot met volle teugen van deze week!

Picture

Maandag – Vrijdag
Maandag was het Pinksteren en dat betekende een extra dagje vrij. Na als mijn spullen te hebben ingepakt bij mijn ouders vertrok ik weer naar mijn eigen huisje. Ze zijn nu in staat om weer wat dingen zelfstandig te doen en ondanks dat ik nog regelmatig langs zal gaan kon ik ze met een gerust hart achter laten. Samen met vriendinnetje, en steun en toeverlaat in deze tijden, Zowy ging ik naar Pllek, een stadsstrand bij de NDSM werf. Omdat we de lunchkaart niet echt bijzonder vonden en de lucht donker werd besloten we te verhuizen naar de Yoghurt Barn waar we weer genoten van een Choco Caramba. Na een bezoekje aan de supermarkt flanste ik een salade in elkaar en begon ik aan een blog planning voor de komende 5 weken, waarom? Daar lees je snel meer over.Dinsdag was het weer tijd om te werken al was de stap natuurlijk wel even groot met dat mooie weer en na een heerlijk weekend. Uit mijn werk fietste ik naar de AH om wat inkopen te doen en wederom maakte ik een salade voor mezelf. Na het eten ging ik weer vol aan de bak voor de blog en fotografeerde ik er op los tot Zowy langs kwam met wie ik een filmpje keek.

Woensdag plogde ik er op los zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen. Uit mijn werk ging ik naar Amstelveen om sushi te eten met vriendinnetje Annemijn. Al jullie lieve reacties op mijn Indonesië verhaal waren en zijn hartverwarmend en ik koester jullie reacties echt heel erg. Dank jullie wel voor jullie steun en lieve woorden.

Donderdag begon de dag goed met een appje van Annemijn met de boodschap dat ze een vrijkaartje voor me had voor Groots met een zachte G van Guus Meeuwis in Eindhoven. Na het werk ga ik eerst naar mijn ouders waarna ik door ga naar vriendinnetje Marissa. Marissa is net terug van haar reis door onder andere Indonesië en aangezien ik haar sinds ze terug is nog niet had gezien en heel nieuwsgierig was naar haar verhalen, belevenissen en tips was het een super gezellige avond die we hopelijk snel weer vaker zullen hebben!

Vrijdag ochtend gaat al om 05:45 de wekker en ben ik al om 07:30 op kantoor. Mijn concentratie is al welen ver te zoeken en zo ook vandaag, gelukkig is het erg gezellig met mijn collega’s en is het voor ik het weet 16:00 uur en vertrek ik met de trein naar Eindhoven. Op het station in Eindhoven scoor ik nog een frappuchino. Eenmaal bij het stadion, na een tussenstop bij de Primark, blijkt dat het vriendinnetje van wie ik een kaartje heb gekregen enorm in de file staat en er pas rond 20:15 is. Uiteindelijk heeft een beveiliger medelijde en ben ik om 19:15 alsnog binnen waarna ze inderdaad een uurtje later er pas is. We genieten van de sfeer en de optredens en voor we het weten begint de wedstrijd die natuurlijk bizar verloopt en waardoor de sfeer met het doelpunt beter wordt. Uiteindelijk ben ik om 02:30 thuis na een geweldige avond.

Picture

Zaterdag – Zondag
Na veel te kort te hebben geslapen word ik al om voor negenen wakker en besluit ik er om half 10 maar uit te gaan. Na het ontbijt begint mijn tocht langs alle winkels om spullen te verzamelen voor mijn reis. Reis lakens, handdoeken, mini verzorgingsproducten, bagagelabels en ga zo maar door. Eenmaal alles verzameld ga ik naar vriendinnetje Zowy met wie ik zou gaan koken. Beide zijn we moe en lui en wordt ons plan gewijzigd in een bezoekje aan SLA waar we genieten van een heerlijke salade. Een vriendin van ons viert haar verjaardag en na het eten gaan we er heen. Ze hier haar verjaardag buiten en om 10 uur taaien we verkleumd af en fietsen we naar de Pijp waar we tot in de late uurtjes de dansvloer onveilig maken.
Zondag morgen is het al vroeg dag en nadat ik mijn winter dekbed heb omgewisseld voor mijn zomer dekbed ga ik op weg naar mijn ouders waar de nodige vakantie bestellingen op mij wachten. Tussendoor doe ik boodschappen en krijgt mijn vader uiteraard nog zijn Vaderdag cadeau. Op verzoek van mijn vader maak ik pasta pesto en mijn ouders zijn er onder de indruk van mijn kookkunsten. Voor het toetje moet ik echter even met de auto en haal ik lekker Italiaans ijs. Als we het op hebben stop ik alles in mijn backpack en ga ik op weg naar huis. Het is even wennen een grote zware tas op mijn rug maar volgens mij gaat het helemaal goed komen. Eenmaal thuis werk ik nog wat aan de blog, onder het genot van een klein reepje Tony’s en ga ik op tijd naar bed.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.