Beauty: Mijn dagelijkse make-up

10.07.2014
Foto

Make-up, ik schrijf er niet zo veel over, niet omdat ik het niet gebruik of er niets aan vind, maar ik weet er niet bijster veel van af. Dus als je tips wil dan moet je vooral kijken bij een van de andere bekende beauty bloggers. Toch leek het me leuk om eens te delen welke producten ik doorgaans gebruik.

Mijn make-up route is in de zomer anders als in de winter. In de zomer draag ik doorgaans alleen een beetje mascara en ben ik klaar. In de winter doe ik echter wat meer aan mezelf bij gebrek aan een gezond kleurtje op zijn gezicht. Ik draag het liefst zo min mogelijk make-up omdat het en beter is voor mijn huid en omdat ik het gewoon niet mooi vind om mijn hele gezicht vol te plamuren. Hoe natureller hoe beter is bij mij meestal het motto, tenzij ik een avondje ga stappen, dan kan ik het allemaal wel iets meer aanzetten.
Foundation:
Als ik foundation gebruik dat gebruik ik Bourjois 123 perfect. Ik gebruik deze al jaren en ben er erg tevreden over. Doorgaans gebruik ik de foundation louter onder mijn ogen in de winter. De rest van mijn huid heeft niet echt een foundation nodig vind ik, maar in de winter krijg ik nogal snel last van kringen en zie ik erg wit. Met een heel klein beetje foundation is dit al verholpen.Lipgloss:
Ik ben echt helemaal weg van de lipgloss, nou ja eigenlijk is het lippenbalsem, van de Rituals. Niet alleen maakt het je lippen heerlijk zacht het geeft ook nog eens een mooie glans en heeft een SPH factor in de balsem zitten wat dan weer heel zijn is in de zomer. Ow en voor ik het vergeet, hij ruikt echt heerlijk naar appel!

Mascara:
Ik heb eigenlijk altijd waterproof mascara op van Maybeline, maar toevallig ligt er nu een andere waterproof mascara. Ik heb noga l snel dat als ik op de fiets zit en er wind staat dat mijn ogen beginnen te tranen, mijn lenzen irriteren waardoor ik begin te huilen of ik gewoon ergens om moet huilen. Resultaat met gewone mascara zou zijn dat ik na een halve dag geen mascara meer op mijn wimpers draag maar op mijn wangen.

Blush & Bronzing powder:
Ik heb een super handig doosje van MAC met daarin zowel een blus als een bronzing powder en een spiegeltje. Ik kocht het vorig jaar en nog steeds ben ik er onwijs blij mee. In de zomer doe ik wel eens alleen een klein beetje van de bronzing powder op om een extra touch te geven als je al lekker bruin bent en in de winter doe ik een combinatie van beide.

Eyeliner:
Ook mijn eyeliner is waterproof, ja mensen het is heel erg ik weet het maar het komt gewoon omdat ik snel een traan oog heb en ook graag aan mijn ogen zit haha. Ik doe niet iedere dag een eyeliner op maar met name als ik weg ga, of iets speciaals heb.

Wenkbrauw portlood:
Dit is een ontdekking van vriendinnetje Zowy bij de Hema voor maar 2 euro. Ik gebruik hem bijna dagelijks om het iets minder volle stukje in te kleuren en het geeft zo veel extra aan mijn gezocht, ik ben een heel gelukkig mens met dit portlood voor die 2 euro!

Oogschaduw:
Oogschaduw draag ik echt alleen als ik iets bijzonders heb, maar naar mijn werk of iets dergelijks zal ik het niet snel dragen. Ik vind deze kleurencombinatie in het setje van Sephora trouwens wel heel mooi en fijn. Het is me aangeraden door een vriend van me die destijds als visagist bij Sephora werkte en ondanks dat ik het echt al jaren heb ben ik er nog steeds heel blij mee!

Lippenstift:
Deze Loréal lippenstift is de perfect rode lippenstift. De kleur past gewoon precies bij mijn huid en hij blijft goed zitten. Ook voor de lippenstift geldt, ik draag hem bijna nooit.

Dragen jullie veel make-up of draag je ook het liefst zo min mogelijk? 

Tags:
Categorie: Beauty
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Sara 10.07.2014

    Wat een mooie producten. Vooral dat oogschaduwkitje van Sephora ziet er echt heel mooi uit.

  • Reageer Marlissa 10.07.2014

    Ik draag ook niet veel make-up, en in de zomer het liefste ook zo min mogelijk. In de winter gebruik ik altijd foundation, poeder, blush en een lipstick!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.