Birthday Wishlist

16.07.2014
Picture

Volgende week woensdag ben ik jarig. Hoewel ik totaal geen verjaardagsgevoel heb en er ook helemaal niet mee bezig ben begon mijn moeder er afgelopen week over. ‘Wat wil je voor je verjaardag hebben Stac?’ Mijn eerste reactie was dat ik gewoon graag wilde dat het weer goed zou gaan met haar, maar daar nam ze geen genoegen mee. Dus heb ik na lang peinzen een lijstje opgesteld.

Ik heb eigenlijk alles wat mijn hartje begeert, natuurlijk zijn er altijd wel wensen, maar niets is echt noodzakelijk. Nee dat zeg ik echt niet om stoer te doen ofzo, maar het is waar. Wat ik momenteel het belangrijkste vind is dat mijn ouders goed herstellen. Maar omdat ik heb vernomen van henzelf dat je dit niet voor je verjaardag kunt vragen zijn er wel wat dingen die ik, als ik dan toch een lijstje op moet stellen, wil hebben of waar een bijdrage welkom voor is.

 1. Een bijdrage voor mijn reis naar New York: Ga je naar New York Stac? Jup dat denk ik wel. Al 22 jaar roep en droom ik over New York en ik ben inmiddels al wat dingen met mijn reispartner in crime aan het bekijken. In New York wil ik uiteraard shoppen, heerlijk eten, naar Broadway en rondrennen in Central Park. Een bijdrage voor de reis is dan ook meer dan welkom, zeker nu ik net 3 weken weg ben geweest en mijn spaarrekening die schrik nog niet helemaal te boven is.
 2. Sigma 17-70 mm lens: Over deze lens droom ik al een paar jaar en ik zou hem heel graag willen hebben, maar hij is vrij prijzig en het is geen absolute must. Ja ik zou onwijs graag deze lens willen hebben, maar ik kan ook nog best een jaartje wachten.
 3. Nieuwe Nike lunar hardloopschoenen: Hoewel ik een indrukwekkende collectie hardloopschoenen heb zijn mijn favoriete paar schoenen aan vervanging toe. Ik weet echter nu niet precies wat ik van de nieuwe Lunar’s moet vinden en ben best wel weg van de Lunar 5’s dus qua model ben ik er nog niet uit.
 4. Sitsema collectie: Al weer een jaar of 3 geleden kocht ik 3 Sitsema bakjes en deze worden dagelijks gebruikt. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid en staat met name de soepkom hoog op mijn lijstje. Iedere dag neem ik namelijk lunch mee naar mijn werk en deze is ideaal voor soep. Ook de andere mogen eigenlijk niet ontbreken in mijn keuken kastje.
 5. Marc By Marc Jacobs Horloge: Afgelopen week had ik hem al om op de luchthaven en besloot ik me in te houden. Ik heb reeds een Marc Jacobs horloge, maar deze is zilver en de laatste tijd neig ik toch wel heel erg vaak naar het willen dragen van een goud/rose horloge.

Stel dat jij volgende week jarig bent, wat zou jij dan willen hebben voor je verjaardag? 

 

 

Tags:
Categorie: Wishlist
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Anne 16.07.2014

  Leuke wishlist! Ik heb ook een Marc by Marc Jacobs horloge op mijn lijstje staan, ze zijn zo mooi!

 • Reageer hannie 17.07.2014

  Die bakjes van sistema zijn top!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.