Fashion: Zomer Jurkjes

19.07.2014
Picture

Met temperaturen die de afgelopen dagen boven de 25 graden uitkwamen beginnen de jurkjes in mijn kast zenuwachtig heen en weer te gaan. Er hoeft maar een beetje zon te zijn en ik loop het liefst de hele dag in jurkjes. Wanneer draag je welk jurkje en waar moet je op letten als je een jurkje wilt dragen, vandaag alles over zomer jurkjes en een selectie van mijn favoriete zomerjurkjes.

Ik ben het hele jaar door gek op jurkjes, in de winter draag ik ze met een shirtje er onder als het heel koud is en met een maillot. In de zomer zijn er maar een paar zonnestraaltjes nodig om een jurkje uit de kast te trekken. Niet alleen zit het lekker luchtig een jurkje, het staat ook nog eens heel erg leuk. Of het nu een jurkje is dat je alleen naar het strand aan kan of een jurkje voor naar het werk of voor allerlei gelegenheden, een jurkje kan eigenlijk in alle omstandigheden.Werk zomer jurkjes:
Op mijn werk draag ik dagelijks een jurkje. Op je werk kun je uiteraard niet zo maar ieder jurkje dragen. Als je een jurkje wilt dragen naar je werk is het belangrijk dat je er op let dat het jurkje niet te kort is en te veel dingen laat zien. Is het een jurkje met hele dunne bandjes dan raad ik je aan een vestje aan te doen omdat het anders snel als casual of sexy over zal komen en dat moet je niet willen op je werk.

Strand jurkjes:
Op het strand kun je het beste voor een jurkje kiezen van een stofje dat niet snel kreukt. Waarschijnlijk zul je, je jurkje immers uit doen als je op het strand bent zodat je lekker in je bikini kunt liggen. Je wilt niet dat als je het jurkje weer aan doet na het zonnen dat je een ontzettend gekreukt jurkje aan hebt, Daarbij moet het een jurkje zijn dat lekker luchtig is en van een stofje dat een beetje ademt, niet dat je een nepleder jurkje aan doet waar je je helemaal kapot in gaat zweten.

Casual zomer Jurkjes:
Het is bij casual jurkjes vooral zaak dat jij je prettig voelt in het jurkje dat je draagt. Persoonlijk voel ik me niet prettig in hele korte en super strakke jurkjes, maar voel jij je daar prettig in, dan moet je dat zeker doen en dragen!

Jurkjes Wishlist: 
Uiteraard heb ik een kast vol maar nog een hoofd vol dromen. Met name de jurkjes die ik bij Fashion Chick en Otto online heb gezien van Vila, Only, VERO MODA en Pieces roepen heel hard mijn naam. Garantie dat geen 1 van de onderstaande artikelen binnenkort in mijn kast hangt kan ik niet geven ben ik bang…..
Picture
Draag jij vaak jurkjes? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.