Hoera: It’s my Birthday

23.07.2014
Picture

Precies 25 jaar geleden was het, net als vandaag, een prachtige zonnige dag, sterker nog, het was de warmste dag van het jaar. Op zondag 23 juli 1989 werd ik, om de hoek van mijn huidige woning, geboren in het Amsterdamse OLVG ziekenhuis. Dat het vandaag een dag van nationale rouw is, geeft me wel een beetje een dubbel gevoel, enerzijds ben je jarig anderzijds is het een dag van herdenken en gedenken.

Omdat het een dag van nationale rouw is voel ik me een beetje verplicht het volgende privé moment met jullie te delen. Afgelopen vrijdag heb ik vernomen dat een vriend van mij ook in het bewuste vliegtuig zat. Een van de laatste keren dat ik hem zag gaf ik hem een stukje bananencake, de cake die ik zo vaak bak. Hij was erg onder de indruk: ‘Jezus Stac, dit zou ik wel iedere dag willen eten’ is wat hij zei. Speciaal daarom bakte ik gisteravond nog een extra taart, een bananencake. Ik weet zeker dat hij zou willen dat ik vandaag, ondanks het dubbele gevoel, ook een beetje ga genieten en mijn collega’s trakteer op taart. 

Al zo lang ik me kan herinneren is iedereen altijd op vakantie met mijn verjaardag en dus zal het vandaag geen groot feest worden. Het mooiste cadeau krijg ik vanavond, eten met mijn ouders die na dit heftige jaar allebei fysiek in staat zijn om weer eens buiten de deur te gaan eten.

Maar voor ik vanavond lekker ga eten, heb ik ook genoeg taart voor een weeshuis gebakken om mijn collega’s mee te verwennen. In totaal zijn het 5 taarten geworden en geloof me dan heb ik me nog ingehouden want ik had er nog wel wat meer willen bakken……

Geniet maar even mee met mijn taart foto’s 😉

Picture

Picture

Picture
Tags:
Categorie: Persoonlijk
Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Suuz 23.07.2014

  Van harte gefeliciteerd Stac!! En wat een prachtig gebaar je bananencake…

  De zon schijnt 🙂 geniet van deze heerlijke zomerdag! De taarten zien er echt ontzettend lekker uit! Eetsmakelijk!!!

  Mag ik vragen waar dat waanzinnige witte jurkje van is??

  Liefs suuz

 • Reageer Marieke 23.07.2014

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet van deze dag, ondanks het rouwrandje. Ik vind het bijzonder dat je zo’n speciaal moment met ons wil delen.

 • Reageer Hester 23.07.2014

  Gefeliciteerd Stacey! Ik hoop dat je ondanks de verdrietige omstandigheden toch nog een leuke dag hebt! En die taarten zien er echt té lekker uit, ook super mooie foto’s!

 • Reageer Irma 23.07.2014

  Hè wat naar dat dubbele.. Veel sterkte met het verlies! En ik hoop dat je toch geniet van deze dag. Gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reageer Maurits 23.07.2014

  Gefeliciteerd!!!

 • Reageer Margot 23.07.2014

  Ik ben een weekje voor jou verjaard en ken ook het gevoel dat iedereen op vakantie is zolang als ik me herinner!!! 😉 maar HAPPY BIRTHDAY!!!! Geniet van je dagje en heel veel sterkte met het verlies van die vriend…

 • Reageer Linda 23.07.2014

  Wat dubbel heel veel sterkte met het verlies en toch ook van harte gefeliciteerd met je verjaardag

 • Reageer Vienna 23.07.2014

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wel heel naar van je vriend (ja een vriend, ik weet) zeg! Sterkte!

 • Reageer Irene 23.07.2014

  Heel veel sterkte met het verlies van je vriend.

  Ik hoop dat je ondanks dit, toch een fijne verjaardag mag hebben. Iniedergeval is het fijn dat je het met je ouders kunt gaan vieren.

 • Reageer Bianca 29.07.2014

  Nog gefeliciteerd en wat een prachtige foodfotgrafie!

  • Reageer Stacey 30.07.2014

   Bedankt voor het complimentje en de felicitatie!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.